Sæsonens første ligasejr hentet i Hillerød

Torsdag aften hentede HB Køge den første sejr i denne sæsons NordicBet Liga, da Hillerød Fodbold blev besejret med 2-0 på nordsjællændernes bane. Kampens præmisser blev hurtigt ændret efter Hillerøds forsvarsspiller Gregers Arndal-Lauritzen blev udvist efter bare to minutters spil. Fem minutter senere bragte Effiong Nsungusi HB Køge foran med en kontrolleret afslutning efter at have raget et fladt Pierre Larsen-indlæg til sig, og i starten af anden halvleg lukkede Nemanja Cavnic opgøret med en scoring efter en indøvet detalje på hjørnespark.

Hillerød Fodbold 0-2 HB Køge
0-1 Effiong Nsungusi (7. min)
0-2 Nemanja Cavnic (50. min)

HB Køge startopstilling
1. Oskar Snorre
2. Jonas Jensen-Abbew
4. Nemanja Cavnic
7. Mike Jensen
10. Pierre Larsen
11. Joachim Rothmann
13. William Madsen
15. Max Sauer
18. Jacob Trenskow
22. Janus Seehusen
28. Effiong Nsungusi

Indskiftninger
Jubril Adedeji for William Madsen (46. min)
Oliver Lassen for Effiong Nsungusi (78. min)
Oscar Buch for Jacob Trenskow (78. min)
Casper Jørgensen for Janus Seehusen (85. min)
Abdul Samad Arshad for Joachim Rothmann (90. min)

633 tilskuere på Secma Ground i Hillerød
Torsdag d. 11. august 2022, 18.00

Capelli Sport