Sæsonkort til sæson 2019/20

Vi har sparket gang i salget af sæsonkort, og igen i år tilbyder HB Køge et imponerende billigt sæsonkort. For bare 700 kr. kan du få udstedt et sæsonkort, der sikrer adgang til alle hjemmekampe i NordicBet LIGAEN. Det svarer til kun kr. 44,- pr. kamp. Pensionister skal betale det halve.

 

Der vil som altid være gratis adgang for børn i alderen 0-15 år når HB Køge spiller på Capelli Sport Stadion i NordicBet LIGAEN.

 

PRISER 2019/20

SÆSONKORT

Voksne (16 år eller derover): 700 kr. (svarende til kr. 44,- pr. kamp)

Pensionister: 350 kr. (svarende til kr. 22,- pr. kamp)

 

ENTRÈBILLETTER PÅ KAMPDAGEN

Voksne: 80 kr.

Pensionister: 40 kr.

Børn (0-15 år): Gratis

 

BESTILLING AF SÆSONKORT

Ønsker du at bestille et sæsonkort til HB Køges hjemmekampe i sæsonen 2019/20 skal du blot sende en mail til Torben Bruun (tb@hbkoge.dk). Her skal du skrive hvor mange sæsonkort du ønsker at bestille samt oplyse hvilke navne, der skal stå på sæsonkortene. Det skal desuden oplyses om der er tale om et sæsonkort til voksen eller pensionist.

 

Var du sæsonkortholder i sæsonen 2018/19 må du meget gerne oplyse dit sæsonkortnummer.

 

Efter bestilling vil du modtage yderligere information om betaling af sæsonkortet, som kan betales både kontant, via dankort eller MobilePay.

 

AFHENTNING AF SÆSONKORT

Sæsonkortene afhentes i HB Køges administration (Køge Boldklub Klubhus) på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark i åbningstiden for sæsonkort (12.00 til 14.00) fra uge 27 eller efter aftale.

 

Det vil desuden være muligt at afhente og betale sit sæsonkort ved de første hjemmekampe på Capelli Sport Stadion i den nye sæson.

 

Capelli Sport