Sajewich før topopgør: Presset er et privilegium

HB Køge er fortsat i front i Gjensidige Kvindeligaen efter en 3-1 sejr hjemme over Kolding IF. Det er vigtige tre point, der fastholder HB Køges førsteplads og distancen til Fortuna Hjørring på andenpladsen, som de møder i et spændende topopgør mandag. Lauren Sajewich ser positivt tilbage på opgøret mod Kolding og vil bygge videre på den gode oplevelse i Hjørring.

”Det var vigtige tre point og en rigtig god kamp for os. Jeg synes, at vi havde nogle virkelig gode momenter i kampen. Vi har arbejdet meget på vores opbygningsspil og presspil, og jeg synes, at vi havde nogle gode momenter i begge, som vi helt sikkert kan tage med os, når vi møder Fortuna,” fortæller Sajewich, der leverede en flot indsats i opgøret mod Kolding IF og blev kåret til kampens spiller.

Sidste gang HB Køge gæstede Nord Energi Arena, kunne svanerne kun tage ét point med hjem til Køge efter en uafgjort kamp med cifrene 2-2. Sajewich understreger derfor også, at det bliver en svær udebanekamp, men den centrale midtbanespiller føler, at truppen har forberedt sig godt på opgøret og kan tage selvtilliden fra sidste kamp med sig.

”Fortuna er et godt hold, så vi forventer også at få kamp til stregen. Efter kampen i fredags synes jeg, at vi kan tage selvtilliden og troen på os selv med os. Vi skal bare huske at bevare roen hele vejen igennem – også hvis dele af kampen ikke lige er i vores momentum. Vi skal have fokus på vores egen præstation, og vi tror på, at vi kan folde vores spil ud, men det handler bare om, at vi skal turde udfordre,” lyder det fra Sajewich, der ikke lader sig skræmme af konkurrence og spænding mellem de to tophold.

”Jeg tror, at det bliver en fed kamp. Som fodboldspiller vil man gerne have den her konkurrence og spænding. Man vil gerne mærke presset. Vi har et ordsprog, der lyder på, at ‘presset er et privilegium’, og det mener jeg oprigtigt, at det er. Har man den rette mentalitet og kan vende presset up-side-down, så kan man som atlet og hold lære sindssygt meget og nå rigtig langt,” slutter Lauren Sajewich.

Opgøret mod Fortuna Hjørring spillet mandag klokken 13:00 på Hjørring Stadion.
Kampen kan ses på TV3 Max og Viaplay.

HB Køge stiller til kampen med følgende trup:

1. Kaylan Marckese
2. Maria Uhre
3. Julie Nowak
4. Selma Svendsen
5. Andrea Norheim
6. Kelly Fitzgerald
7. Kyra Carusa
8. Laura Guldbjerg Pedersen
9. Nicole Kozlova
10. Maddie Pokorny
11. Sarah Jankovska
13. Cecilie Fløe
14. Lauren Sajewich
15. Cilje Ostenfeld
16. Alberte Vingum Andersen
19. Signe Markvardsen
20. Cornelia Kramer
22. Isabella Obaze
44. Emma Færge
Capelli Sport