Sajewich spiller igen uden bekymringer

Lauren Sajewich har siden årsskiftet været plaget af en uheldig fodskade, der har holdt midtbanegeneralen ude. I sin sidste træningssession inden returen til Danmark fra juleferien i det amerikanske løb hun ind i et såkaldt ’bone-bruise’. Selvom skaden har helet planmæssigt, har det alligevel forpurret mere eller mindre hele opstarten for den intelligente midtbanespiller, som i stedet har fulgt med fra sidelinjen under holdets forberedelser til et vigtigt forår.

Lørdag var hun så endelig med fra første fløjt, da hun startede inde i det første opgør i Gjensidige Kvindeligaens mesterskabsslutspil, hvor Fortuna Hjørring bød op til dans. Sajewich var tilbage i startopstillingen, klar til kamp og fit. Dermed var hun også en af de bærende kræfter, der leverede en flot præstation i det nordjyske. Og det var bestemt et kampbillede, som Lauren Sajewich kunne nikke genkende til, da hun blev spurgt ind til det efter kampen. Det var nemlig ikke kun den amerikanske midtbanespiller, der spillede et brag af en kamp.

”Det var fantastisk at mærke, hvordan hele holdet bare var klart. Vi var på samme side, havde det samme niveau og pressede som en enhed. Alt i alt har jeg bare en virkelig god følelse efter i dag”, fortæller Lauren Sajewich efter lørdagens sejr.

Overskud mentalt og fysisk

Selvom det var første gang i kalenderåret 2021, at Sajewich var i startopstillingen, var det ikke første gang, hun spillede. Midtbanegeneralen kom også i spil mod Brøndby IF i den første af de to semifinaler i Sydbank Kvindepokalen, men måtte efter en indskiftning erkende, at der endnu var et stykke til den spillemæssige form, som hun selv gerne ville levere.

Efter den kamp har hun brugt meget tid på såvel mentalt som fysisk igen at blive så frigjort og tilpas i sig selv, at hun kunne komme i aktion med det niveau, hun selv ønsker at spille op til.

”Den sidste halvanden uge har været så god. Efter min skadespause er jeg faldet mere på plads i min krop, hvilket giver mig selvtillid og overskud til at præstere i en kamp som i dag. Jeg har følt mig mere som mig selv”,

”Mod Fortuna Hjørring kunne jeg komme ind i kampen for bare at spille fodbold og ikke have så mange bekymringer. Det har handlet mindre om at tænke på min krop, men i stedet have fokus på hele holdet og fokusere på at have den rolle som bindeled, som jeg føler mig godt tilpas i. I dag kom jeg hurtigt ind i zonen og formåede at spille enkelt uden for mange bekymringer. Lige som det passer mig”, slutter Lauren Sajewich af og fremover samtidig, at det var en ægte holdpræstation, der sikrede sejren.

Capelli Sport