Salech ny spidsangriber for Svanerne

HB Køge er glade for at kunne præsentere 20-årige Yousef Salech som ny angriber i klubben. Yousef kommer til på en lejeaftale fra Brøndby IF gældende for resten af sæsonen.

“Vi har kæmpet lidt med målscoringen, og derfor har vi ledt efter en angriber, som kan hjælpe os med at omsætte vores chancer. Det tror vi på, vi har fundet i Yousef. Han er en ung og ikke en færdigudviklet spiller endnu, men vi har et godt og ambitiøst setup, så vi er sikre på, at vi kan hjælpe ham i hans udvikling – og når vi så også tror, han kan hjælpe os med målscoringen, er det jo en no-brainer for alle parter,” siger HB Køge-direktør Per Rud.

Yousef blev i sidste sæson toer på topscorerlisten i U19 Drenge Divisionen med 16 scoringer i 18 optrædener. Han står noteret for 8 optrædener for Brøndbys Superliga-mandskab, den seneste i mandags hvor det bliv til 24 minutter på banen i opgøret mod FC Midtjylland.
Inden Yousef kom til Brøndby sidste sommer nåede han 25 kampe og syv scoringer for Hellerup IK i 2. division i 20/21-sæsonen.

Yousef selv ser frem til at tage turen sydpå og kæmpe med om fast spilletid på et nyt niveau i HB Køge.

“Jeg kommer her for at lave nogle mål, spille fodboldkampe og bidrage til både min egen og til holdets udvikling. Jeg har endnu ikke spillet fast på så højt et seniorniveau, som jeg skal til nu. Der har godt nok været nogle indhop i Superligaen og i Europa, men jeg vil gerne spille fast, så jeg kan udvikle mig. Her er gode faciliteter, dygtige holdkammerater og en masse gode mennesker, jeg allerede har mødt hernede på min første dag, så jeg glæder mig til at blive en fast del af det hele,” siger Yousef Salech.

Yousef kommer til at optræde i trøjenummer 9 i HB Køge, og han vil være i spil til at få sin debut for klubben, når Vejle Boldklub på lørdag venter i NordicBet Ligaen.

Stort velkommen til klubben, Yousef.

Capelli Sport