Salech: Utrolig stærkt af os

Yousef Salech blev den store hovedperson i lørdagens 2-2-kamp mellem HB Køge og FC Fredericia. Med en udligning i dommerens tillægstid sørgede han nemlig for, at holdet holdt fast i den ubesejrede stime og det gode momentum i HB Køge, selvom de velspillende gæster undervejs var foran 2-0 generelt har været en svær modstander for svanerne de senere år.

“At vi kan lave det comeback, siger utrolig meget om os som hold. Hvis man kigger på vores periode inden de seneste fire kampe her, så kom vi jo fra en stime af kampe med nederlag, hvor vi havde det rigtig svært. Så at komme ud af den periode på den her måde og nu have bygget en fin ubesejret stime op, det synes jeg er utrolig stærkt af os,” sagde Salech efter kampens slutfløjt.

Den stærke angriber mener, at det var holdets mentalitet og sejrslyst kampen igennem, der til sidst gave pote – også selvom det altså ikke endte med 3 point.

“Både da det stod 0-0 og da vi kom bagud, synes jeg vi gjorde hvad vi kunne, for at få scoret. Vi ville mere end at spille uafgjort – også selvom vi udlignede ret sent. Vi ville vinde kampen, fordi vi havde noget at revanchere, og fordi vi som udgangspunkt altid føler, at vi skal vinde vores hjemmekampe. Så det prøvede vi på hele vejen igennem. Også til sidst. Da bolden går ind kigger jeg bare på uret efter hvor lang tid, der er tilbage. Vi ville jagte et mål mere helt til sidst – og det ville de jo egentlig også, så det endte ekstremt hektisk,” forklarer Yousef Salech.

Matematisk kunne en potentiel vinder af dagens opgør på Capelli Sport Stadion have sikret sig imod nedrykning. Nu venter der i stedet en udekamp mod Hillerød Fodbold på fredag, hvor HB Køge skal forsøge at sikre netop det.

“Vi havde 100% fokus på den her kamp og ikke så meget andet end det. I næste uge har vi fokus på Hillerød. Så må vi se, hvordan det ender med at se ud, når vi er i færdige,” slutter Yousef Salech.

Hvis du vil støtte Yousef og hans holdkammerater under kampen i Hillerød, kan du komme med Svanerne / HB Køge Supports fanbus til det nordsjællandske på fredag. Læs mere om den mulighed her.

Capelli Sport