Salget af sæsonkort er startet!

Nu er det blevet tid til at købe sæsonkort til HB Køges kampe i NordicBet Ligaen og Gjensidige Kvindeligaen.

HB Køge har i sommerpausen skiftet billetudbyder, og som tilskuer til HB Køges kampe vil man opleve et betydeligt mere brugervenligt og fleksibelt billetsystem, som leveres af eventii, der også benyttes af andre klubber i både Superliga og NordicBet Ligaen.

// Køb dit sæsonkort her //

Nu kan du få sæsonkort på abonnement
Salget af sæsonkort er sparket i gang.

Sæsonkortet kan som hidtil betales som en engangsbetaling, hvor hele beløbet betales med det samme, men som noget helt nyt er der åbnet for muligheden for at få sæsonkort på abonnement. Det betyder, at man fremadrettet kan få fingrene i et sæsonkort for bare 69 kr. om måneden på abonnement.

// Køb dit sæsonkort her //

Coronarestriktioner – Vigtig information
Med sæsonkortet i hånden er man sikret adgang til HB Køges hjemmekampe under de nuværende restriktioner med nedsat stadionkapacitet.

På grund af de nuværende coronarestriktioner gælder sæsonkortet i august måned udelukkende til siddepladserne på den østlige langside, mobiltribunen og området ud mod Ringvejen. Men som udgangspunkt vil der fra og med 1. september være mulighed for fri placering på Capelli Sport Stadion. Hvis coronarestriktionerne altså ophæves til den tid.

Der vil som udgangspunkt ikke være mulighed for at købe billetter i løssalg til hjemmekampene i august måned, men det er dog alligevel en mulighed, at der kort før hjemmekampene vil blive sat et begrænset antal billetter til salg. Men udgangspunktet er desværre, at der ikke sælges billetter i løssalg til hjemmepublikummet i august måned.

Det er derfor kun med et nykøbt sæsonkort, at man er sikret adgang til hjemmekampene på Capelli Sport Stadion i august.

RengøringsGruppen Danmark tribunen (hovedtribunen) vil i august måned som udgangspunkt være reserveret til Partnerne i Spar Nord Lounge og partnerbilletter.

Få adgang til alle hjemmekampe for kun kr. 69,- pr. måned
Et sæsonkort giver adgang til alle hjemmekampe i både NordicBet Ligaen og i Gjensidige Kvindeligaen, og som noget helt nyt giver sæsonkortet også adgang til hjemmekampe i Sydbank Pokalen og Sydbank Kvindepokalen. For bare 69 kr. om måneden for voksne er man derfor sikret adgang til minimum 28 hjemmekampe på Capelli Sport Stadion i sæsonen 2021/22.

Sæsonkortet er som udgangspunkt 100 % digitalt, og skal i indgangen fremvises og scannes på indehaverens smartphone. Man kan dog tilkøbe et fysisk sæsonkort, der vil blive udleveret på Capelli Sport Stadion ved de første hjemmekampe.

Sæsonkortet giver ikke adgang til HB Køges kommende kampe i Women’s Champions League.

Gratis adgang for medlemmer i Herfølge Boldklub og Køge Boldklub
Udover sæsonkort på abonnement, så lancerer HB Køge også et andet nyt tiltag, der betyder at alle betalende, og fodboldspillende medlemmer af enten Herfølge Boldklub eller Køge Boldklub, uanset om man er barn eller voksen, får gratis adgang til alle HB Køges hjemmekampe i de nationale turneringer. Som medlem af en af moderklubberne skal man i indgangen kunne fremvise sit aktive Fodboldpas, der er en del af DBU’s Fodbold-app.

 

PRISER

Sæsonkort og abonnement

Voksen (18 år +): 995,- årligt // 69,- månedligt

Pensionist: 695,- årligt // 49,- månedligt

Junior (3-17 år): 395,- årligt // 29,- månedligt

Børn (0-2 år): Gratis

 

Billetpriser (herre- og kvindekampe i nationale turneringer)

Voksen (18 år +): 80,- online // 100,- i løssalg på stadion

Pensionist: 60,- online // 80,- i løssalg på stadion

Junior (3-17 år): 40,- online // 60,- i løssalg på stadion

Børn (0-2 år): Gratis

Capelli Sport