Salgschef for Venue Køge på plads

Jeanne Poppelhøj starter den 1. april som salgschef for Venue Køge, der bliver titlen på det nye forretningsben i ”HB Køge-familien”.

Som den daglige leder for klubbens aktiviteter i loungen skal Jeanne Poppelhøj sikre driften og udviklingen af faciliteterne. Det vil sige, at hun skal opdyrke markedet for erhvervs- og privatkunder med henblik på udlejning af loungen til blandt andet konferencer, møder, events og fester.

”Jeanne matcher præcis den profil, vi havde til stillingen. Det kræver en udadvendt type med en fin fornemmelse for altid at sætte kunden i centrum. Jeanne er den helt rigtige til at løbe vores nye projekt i gang. Jeanne har Køge og klubben i blodet. Hun blev i 2019 kåret som ”Årets Frivillig”. Hun har fart på, er altid i plus og udstyret med et kommercielt mindset,” siger Per Rud, direktør for HB Køge.

Jeanne får hjælp til at bygge Venue Køge op af alle andre i organisationen i HB Køge, herunder den normale salgsstyrke med Andreas Simonsen i spidsen.

Jeanne Poppelhøj er 33 år. Hun kommer fra en stilling som head of product i smykkefirmaet Amazing Jewelry.

”Det er lidt et drømmejob for mig. Jeg har stærke rødder i Køge og er kommet i klubben i mange år. Jeg fornemmer, at både byens borgere og de forretningsdrivende ser frem til at benytte Spar Nord Loungen. Det er top moderne faciliteter, som vi er meget stolte over. Personligt er det et privilegium at kunne kombinere nogle af mine største interesser: Forretningsudvikling, fodbold og events – alt sammen med udgangspunkt i Køge,” siger Jeanne Poppelhøj.

Spar Nord Loungen ventes at blive indviet i maj under skyldig hensyntagen til de gældende restriktioner under COVID-19 og kan rumme op til 400 siddende og 700 stående gæster.

Hvis man allerede nu har lyst til at vide mere om loungen og de muligheder, den giver, kan man skrive til Rebecca Veng på rv@hbkoge.dk.

Capelli Sport