Samarbejde med Køge Bugt Ryg- og Knæcenter fortsætter

Efter to succesfulde års samarbejde har HB Køge og Køge Bugt Ryg- og Knæcenter forlænget deres aftale parterne imellem frem til sommer.

Køge Bugt Ryg- og Knæcenter har leveret behandling til klubben de seneste tre år og samtidig været NationalPartner i klubben og NETVÆRKET. Som en del af aftalen indgår Køge Bugt Ryg- og Knæcenters to fysioterapeuter, Patrick Kaltoft og Christoffer Andkjær, som en fast del af staben omkring HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold. Patrick og Christoffer har i efteråret også leveret behandling til holdets Champions League-kampe, ligesom de er fast tilknyttet omkring HB Køges ungdomshold på både pige- og drengesiden.

Det tætte samarbejde giver mulighed for løbende diagnosticeringer og hurtig mulighed for behandling for klubbens mange spillere på både senior- og ungdomssiden, og forlængelsen har derfor stor værdi for HB Køge.

“Vi er ovenud glade for at forlænge samarbejdet med HB Køge omkring varetagelsen af behandlingen for kvindeseniorerne og hele ungdomsafdelingen. Vi har styrket vores faglige setup, så behandlingen og den skadesforebyggende træning er fra øverste hylde. Derudover er vi mere en begejstrede for fortsat at kunne yde vores støtte og hjælp til klubben gennem vores sponsorat,” siger Mark Ebbesen, der som indfødt køgenser er ekstra glad for at kunne støtte og samarbejde med klubben.

Også HB Køge-direktør Per Rud er glad for at aftalen mellem parterne er blevet forlænget.

“Samarbejdet med Køge Bugt Ryg- og Knæcenter er på alle måder vigtigt for os. Sammen får vi både det sportslige og det forretningsmæssige til at gå op i en højere mening, og samarbejdet med Mark, Patrick, Christoffer og resten af drengene fungerer til UG. Så det er et fantastisk partnerskab for os begge og vi er super glade for at det kommer til at fortsætte,” siger han.

Udover den rent menneskelige tilstedeværelse i klubben er Køge Bugt Ryg- og Knæcenters logo og navn trykt på al HB Køges kvindeførsteholds træningstøj.

Tusind tak for støtten, samarbejdet og behandlingerne til Køge Bugt Ryg- og Knæcenter!

På billedet ses fra venstre mod højre: Fysioterapeut Patrick Kaltoft, HB Køge-midtbanespiller Kelly Fitzgerald, Direktør for Køge Bugt Ryg- og Knæcenter Mark Ebbesen, HB Køge-forsvarsspiller Maria Uhre Nielsen samt Fysioterapeut Christoffer Andkjær.

Capelli Sport