Sarah Jankovska skriver kontrakt med HB Køge

20-årige Sarah Jankovska er ny HB Køge-spiller. Det er en realitet efter, at det unge midtbanetalent forud for den kommende sæson har skrevet under på etårig kontrakt med HB Køge.

“Sarah Jankovska er en spændende spiller, som i en tidlig alder viste sig frem og præsterede på det højeste niveau i dansk kvindefodbold, hvor det også blev til to A-landskampe i en alder af kun 19 år. Efter noget tid med mindre fokus på fodbolden er hun nu klar til at give den gas og vi håber meget på at kunne være med til at sætte skub i hendes udvikling samtidig med, at hun kommer til at give os konkurrence på de offensive pladser, siger HB Køges direktør Per Rud.

“Det projekt, der foregår i HB Køge, er noget jeg sagtens kan se mig selv i. Med mine tekniske evner og kendskab til Søren Randa-Boldt er jeg sikker på, at jeg vil passe godt ind på holdet. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med i toppen af dansk fodbold og på papiret er det selvfølgelig et stort spring, men jeg har i en længere periode spillet på det niveau og tror på mig selv”, siger Sara Jankovska selv om kontrakten med HB Køge.

Fakta om Sarah Jankovska

Født: 13. august 1999

Tidligere klubber: BSF // FC Nordsjælland // B.93

 

Capelli Sport