Sauer før NFC-test: Vil fortsætte positive tendenser

Forårets fjerde testkamp venter HB Køges NordicBet Liga-mandskab lørdag d. 12. februar, hvor Svanerne tager en tur til Falster for at teste imod Nykøbing FC.

Truppen til kampen er udtaget, og en af de spillere, der kan komme i aktion i opgøret er den tyske højreback Max Sauer, der har trænet med for fuldt blus og fået pænt med spilletid i de hidtidige testkampe. Dét efter en efterårssæson, der ellers var lige til glemmebogen for Sauer, som kort efter sin ankomst til klubben løb ind i knæproblemer.

“Jeg fik en dårlig start, med to skader lige efter hinanden i mit højre knæ. De holdt mig ude det meste af efteråret, men nu er jeg helt klar igen. Min krop har det godt, mit knæ har det godt, og jeg er bare glad for at være tilbage på banen sammen med holdet,” fortæller Max Sauer, som indtil videre er godt tilfreds med hvordan holdets forårsopstart er forløbet.

“Vi har haft en god pre-season indtil nu, og den vil vi fortsætte, så vi kan blive ved med at kigge positivt fremad. Der er stadig et par testkampe tilbage at spille, og vi vil virkelig gerne vise, at alt det hårde arbejde vi laver hver dag til træning, kan blive overført til gode præstationer på kampdage også,” siger han.

Målet for Sauer og HB Køge er fortsat at komme med i Top 6, når grundspillet om et par måneder bliver afgjort.

“Vi arbejder for at kommet med i top 6 og oprykningsspillet. Det er holdets mål, og det er mit mål; at hjælpe holdet med at opnå det, ved at jeg viser mig frem fra min bedste side,” siger Max Sauer.

Foreløbigt er næste skridt i den process altså testkampen imod Nykøbing FC. Kampen spilles på NFC Anlæg Syd klokken 12.00, og der er fri adgang for tilskuere.

HB Køges trup til kampen er som følger:

1. Oskar Snorre
3. Nemanja Cavnic
5. Luka Racic
6. Lasse Petry
7. Mike Jensen
11. Joachim Rothmann
12. Nicolaj Madsen
13. William Madsen
15. Max Sauer
16. Daniel Thøgersen
17. Oscar Buch
18. Jacob Trenskow
20. Emilio Simonsen
21. Oliver Juul (Prøvespiller)
24. Casper Jørgensen
26. Marko Stamenic
29. Marius Kruse
33. Sebastian Larsen

Capelli Sport