Scor den nye hjemmebanetrøje

Der er ikke bare dømt guldkamp lørdag kl 14:00 på Capelli Sport Stadion. Der er også en ”snigpremiere” på programmet.

Forklaring følger. Når Cornelia Kramer, Cecilie Fløe og resten af HB Køge-holdet løber på banen kl 14:00, vil spillerne være iført næste sæsons hjemmebanetrøje.

Det er lykkedes at få et begrænset parti af trøjerne til Køge inden sæsonens sidste kamp. Nogle af trøjerne vil blive luftet på grønsværen og på TV-skærmene. Og så vil de hurtigste HB Køge-fans kunne score et eksemplar i Svaneshoppen ved hovedindgangen.

” Vi fik trøjerne i går, så det har været en kamp mod uret. Vi synes, det er en skæg, lille gimmick allerede nu at kunne vise trøjerne fra Capelli Sport. Som altid er man spændt på, hvordan de bliver modtaget,” siger HB Køges direktør Per Rud.

Temaet for næste sæsons trøjer er sammenhængskraften mellem moderklubberne Herfølge Boldklub, Køge Boldklub og HB Køge. De tre klubbers logoer indgår i hjemmebanetrøjens design. Og de spiller også en central rolle i både udebanetrøjen og den såkaldte tredjetrøje, der sammen med hjemmebanetrøjen officielt præsenteres midt i juli før den første runde i NordicBet Ligaen.

Capelli Sport