Sebastian John ny nummer 1 i HB Køge

HB Køge styrker truppen med tilføjelsen af målmand Sebastian John. Efter at have trænet med holdet i nogle uger har den 27-årige keeper sat sin underskrift på en aftale, der foreløbig løber året ud.

“Det har været vigtigt for os at hente en målmand som har lidt alder, fordi vi har mange unge spillere i truppen. Sebastian er en målmand med masser af erfaring, og som vi kender godt. Vi er rigtig glade for at kunne tilknytte ham. Han har været hos os i nogle uger nu og var også med til Belt Cup, hvor vi var meget tilfredse med det, vi så fra ham. Sebastian har overbevist os om, at han kan blive en stærk sidste skanse for os. Han har mange indlysende kvaliteter som målmand, men har manglet spilletid på det seneste. Sammen skal vi nu få det hele til at spille. Vores fælles mål er, at Sebastian skal være her i flere år,” siger direktør i HB Køge, Per Rud.

Sebastian John har fået sin fodboldopdragelse i Viborg FF og har i løbet af sin karriere haft optrædener på hele fem U-landshold. Han har ligeledes masser af divisionserfaring og har tørnet ud for både Fremad Amager, Kolding IF og senest FC Fredericia.

“Det er dejligt endelig at have det hele på plads. Jeg glæder mig til at komme i gang med at træne hårdt og ser frem mod sæsonstart. Jeg håber at kunne bidrage med noget erfaring og rutine. Nu er jeg jo en del ældre end mange af de andre nede i omklædningsrummet. Der er mange unge, og jeg føler, at jeg har en masse at give til dem og resten af holdet. Når jeg ser på truppen, er jeg sikker på, at vi kan opnå nogle fine resultater og lave en rigtig god sæson,” siger Sebastian John.

Sebastian er allerede i fuld gang på træningsbanen og får nummer 1 på ryggen – et nummer, han overtager efter Oscar Snorre, der er skiftet til Randers FC.

Stort velkommen til!

Capelli Sport