Sebastian Larsen forlænger

HB Køge har forlænget kontrakten med Sebastian Larsen for yderligere to år. Larsens kontrakt stod til at udløbe til vinter.

Den 19-årige back var i sidste sæson udlejet til italienske Hellas Verona, hvor han optrådte 19 gange for klubbens ungdomshold. I sommer vendte han hjem til HB Køge og indtil videre er det blevet til 14 optrædener for svanerne i denne sæson.

“Sebastian har taget nogle store skridt i sin udvikling og er ved at bide sig fast på vores førstehold, så vi ser det som en rigtig klog forlængelse for både os og Sebastian selv. Selvom han er ung, har han allerede opbygget en vis erfaring med flere sæsoner omkring vores førstehold, udlandsophold og en lang række ungdomslandskampe. Vi kan mærke, at Sebastian er modnet meget de seneste år. Han er ved at blive voksen og dét kombineret med hans store alsidighed og enorme ærgerrighed gør ham til en spiller, vi virkelig tror på,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Sebastian Larsen er et produkt af klubbens egen ungdomsafdeling. Han startede karrieren i Herfølge Boldklub og debuterede for HB Køge som 16-årig i NordicBet Ligaen under daværende cheftræner Auri Skarbalius’ ledelse i foråret 2021. I alt er det nu blevet til 30 førsteholdsoptrædener for svanerne, heraf størstedelen som højre back. I denne sæson har det dog primært været i venstresiden som venstre back Larsen har spillet, mens han tidligere har gjort sig på midtbanen på klubbens ungdomshold.

“Det giver mening for mig at få spillet noget fodbold og det kommer jeg til her. Her bliver satset på de unge, og for mig personligt går udviklingen fremad hele tiden og jeg ved, at trænerstaben tror på mig og stoler på mig. Stemningen her i klubben er fantastisk og vi har en god kultur, så det er et fedt sted at være,” siger Sebastian Larsen.

Sebastian Larsen og holdkammeraterne besejrede søndag rivalerne fra Næstved i NordicBet Ligaen. Fredag venter næste opgave i form af en udekamp mod Hobro IK.

Capelli Sport