Sebastian Larsen udlejes til Hellas Verona

HB Køge er blevet enige med Hellas Verona om en lejeaftale for Sebastian Larsen gældende for den kommende sæson. Sebastian skifter derfor med øjeblikkelig virkning til sidste sæsons nummer 9 fra den italienske Serie A.

Mens det danske transfervindue lukkede natten til torsdag, blev det først i nat smækket i i en række andre lande – herunder Italien. Sent i går aftes faldt detaljerne i aftalen på plads, så Sebastian nu kan rykke til Verona.

Den 18-årige højre back står noteret for 16 kampe for vores førstehold, mens hans fire gange har optrådt for det danske U18-landshold gennem det seneste år. Sebastian er skolet i Herfølge Boldklub og har dermed spillet i HB Køge-regi i hele karrieren indtil nu.

“Vi har investeret stort i vores ungdomssetup de senere år, og interessen fra en Serie A-klub som Verona er et kvalitetsstempel for vores arbejde. Det er en fantastisk mulighed for Sebastian for at udvikle sig i et nyt miljø, så vi håber, at det giver pote og at han kommer tilbage til os som en endnu bedre fodboldspiller, end han allerede er,” siger HB Køge-direktør Per Rud om skiftet.

I foråret 2021 sendte HB Køge Marius Elvius til Hellas Verona på en lignende aftale, inden han et halvt år senere vendte hjem til Capelli Sport Stadion. Elvius blev i sommer solgt videre til Vejle Boldklub.

Capelli Sport