Sejr i Helsingør-test

Det blev til en 2-0-sejr til HB Køge i mandagens testkamp imod FC Helsingør.
På et oplæg fra Sebastian Larsen gjorde Niklas Jakobsent det til 1-0 i slutningen af første halvleg, mens Ifenna Dorgu stod for 2-0-scoringen midtvejs i anden halvleg efter oplæg fra Erkan Semovski. Kampen igennem var HB Køge meget i boldbesiddelse, og cheftræner Nicklas Pedersen var da også godt tilfreds med afkastet efter opgøret.

“Vores spil fungerede rigtig godt igennem det meste af kampen. Især opbygningsspillet og måden vi spillede os ud af deres pres på, er jeg tilfreds med. Vi var stadig lidt for uskarpe i felterne, men det var overordnet rigtig positivt – også med tanke på, at vi fik prøvet nogle lidt nye taktiske ting af. Vi fik set en masse fra nogle af de spillere, der ikke har været så meget på banen på det seneste og samtidig fik vi også givet spilletid til nogle af vores U19-spillere. Så det har været gavnligt for holdet,” siger Nicklas Pedersen.

HB Køge møder fredag aften Superliga-nedrykkerne AaB på udebane i den næste kamp i NordicBet Ligaen.

HB Køge startopstilling
1. Sebastian John
2. Marcus Mustac Gudmann
6. Janus Seehusen
8. William Madsen
9. Youssef Dhaflaoui
10. Christian Tue
13. Sebastian Larsen
16. Silas Hald
21. Niklas Jakobsen
24. Casper Jørgensen
30. Emil Villumsen

HB Køge indskiftninger
Berkant Bayrak for Sebastian John (46. min)
Yahiye Shirzai for Marcus Gudmann (46. min)
Vinicius Faloni for Silas Hald (46. min)
Jeppe Sommer for Sebastian Larsen (46. min)
Gabriel Larsen for Janus Seehusen (46. min)
Lukas Schmidt for William Madsen (46. min)
Tobias Pedersen for Christian Tue (46. min)
Ifenna Dorgu for Youssef Dhaflaoui (46. min)
Erkan Semovski for Niklas Jakobsen (46. min)
Javany Lawrence for Emil Villumsen (60. min)
Mikkel Durlev for Casper Jørgensen (60. min)

Testkamp
Mandag d. 18/9 2023, 13.00
Helsingør Ny Stadion

Capelli Sport