Sejr og uafgjort til drengene

Modstanderen for HB Køges to ældste talenthold var lørdag Kolding IF på udebane, og med sig hjem kunne de to hold tage en sejr og en uafgjort med en twist.

Kampen for U19 holdene var en opgør mellem nummer 1 og nummer 2, og skulle HB Køge gøre sig forhåbninger om at komme tættere på førstepladsen var det en must-win kamp. Hjemmeholdet kom da også bedst fra start. Allerede efter fire minutter kom de foran og det var først et lille kvarter før tid svanerne fik udlignet ved Erkan Semovski. Der blev ikke scoret yderligere, men uafgjort kan det ikke ende i ungdomsrækkerne, så man skred direkte til straffesparkskonkurrence.
HB Køge lagde ud og Efe Bayrak, Silas Hald, Valdemark Kjær Mikkelsen, Omed Mirzazadeh, Erkan Semovski, Javany Antonio Lawrence, Jonas Idris, Oleksandr Kolochavin, Ellia Abu Al-Shamlat, Youssef Elhariri og Berkant Bayrak – altså hele 11 spillere – scorede før hjemmeholdet endelig brændte. Det udløste et velfortjent ekstra point til HB Køge, og spændingen i toppen af rækken er bevaret.

HB Køges tophold i U17 drengedivisionen kunne til gengæld hente en sejr med hjem over Storebælt på 3-1. Der blev ikke scoret inden pausen, men fem minutter efter kunne Gabriel Larsen bringe svanerne foran. Hjemmeholdet fik udlignet, men Basem Alkhoudari bragte HB Køge tilbage på sejrskurs efter 63 minutter, mens Jeppe Flex scorede til slutresultatet efter 82 minutter.

Capelli Sport