Sejr over Nordsjælland i første testkamp

De danske mestre fra HB Køge kunne i weekenden fejre første sejr i det nye år, da de hjemme vandt 3-2 over FC Nordsjælland.

Det var ellers gæsterne fra Nordsjælland, der kom bedst fra start, da den tidligere HB Køge Spiller Anna Walter bragte dem foran 0-1. Svanernes målfarlige Cecilie Fløe svarede dog hurtigt igen og kunne efter 16 minutters spilletid udligne til 1-1. Der var  tale om en forholdsvis lige kamp i størstedelen af spillet, men den unge angriber Silje Stockmar ville dog ikke se sig tilfreds med et uafgjort resultat. I 67. minut får hun tilkæmpet sig bolden og hamrer den ind helt oppe i krydset af målet. Den flotte scoring tæller også Siljes første for Kvindeliga-holdet.


HB Køge 3 – 2
0-1 Anna Walter (8. min)
1-1 Cecilie Fløe (16. min)
2-1 Selvmål (46. min)
2-2 Clara La Cour (62. min)
3-2 Silje Stockmar (67. min)

Lørdag d. 28. januar 2022, 12.00
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport