Sejr til U17 drengene

Lørdag var HB Køges drengetalenthold taget til Bagsværd for at spille mod AB. Først i ilden var U17 holdene som, som på to mål i første halvleg af først Victor Musse i det niende minut og August Halling i det 17, scorede de to eneste mål i kampen. 2-0 til HB Køge, som med sejren kom op på en delt førsteplads i drengedivisionen.

Til gengæld løb U19 holdet ind i sæsonens kun tredje nederlag. Med et mål efter godt et kvarter kunne akademikerne gå til pausen med en 1-0 føring. Efter knap en times spil kom HB Køge ned med 0-3, og så tyede meget på den kamp var afgjort. To hurtige mål i det 66. og 67. minut af først Viktor Sørensen og dernæst Alfred Gøthler bragte imidlertid spænding tilbage i kampen. Det lykkedes ikke for svanerne at få udlignet og i stedet konsoliderede hjemmeholdet sejren ved i kampens overtid at score til 4-2.

Søndag mødte U16 pigerne Brøndby på Capelli Sport Stadion, og ingen af de to hold formåede at score i den ordinære tid. Da uafgjort ikke er en option skulle der sparkes straffespark om et ekstra point, og trods to scoringer Dagmar Vaarby Jørgensen og Maja Schütt Rasmussen, scorede Brøndby tre gange og tog det ekstra point med hjem.

Capelli Sport