Sejr til U19 drenge

Talentdrengene havde lørdag AC Amager Academy på besøg, og det blev desværre ikke til fuldt hus.

På Herfølge Stadion spilledes U17 kampen, og mens HB Køge hørte til i top 3 er amagerkanerne en del af bundstriden, var det hjemmeholdet som stillede op som favoritter.
Det var dog udeholdet som kom foran efter godt et kvarter, men allerede minutter efter fik Adam Choukri udlignet til 1-1. En stilling som holdt til pausen.
I anden halvleg kom amagerkanerne foran både 2-1 og 3-1 i det 64. og 68. minut, men svanerne kom stærkt tilbage og fik udlignet på to mål af Mathias Fris Hansen efter 80 minutter og udligningen kom ved Arif Loki. HB Køge fik dog ikke hentet sejren hjem, og kampen gik i straffesparkskonkurrence. Her var gæsterne bedst ved at score på fire, mens HB Køge kun scorede på tre spark, og udeholdet tog derfor et ekstra point med hjem.

Nederlaget hævnede U19 drengene senere på eftermiddagen på Capelli Sport Stadion i Køge, da de vandt deres kamp mod amagerkanerne med 3-2. Emil Villumsen bragte svanerne foran 1-0 efter 22 minutter og tre minutter efter blev den føring fordoblet på et selvmål. I anden halvleg reducerede gæsterne efter 65 minutter, men bare to minutter senere øgede Javany Antonio Lawrence til 3-1. Udeholdet bed stadig fra sig fik reduceret igen på et selvmål efter 71 minutter, men nærmere kom de heller ikke.

Sejren var en god optakt til tirsdagens kvartfinale i Ungdomspokalen, hvor HB Køge møder FC Nordsjælland på Capelli Sport Stadion kl. 19.00.

Capelli Sport