Sejr til U19 Ligapiger inden pokalfinalen

Det var en resultatmæssigt mindre god weekend for HB Køges talenthold. Lad os begynde med solstrålehistorien i det gode Pinsevejr.

Søndag var HB Køges U19 og U16 Ligapiger taget til Odense for at spille mod Team OdenseQ. Bedst gik det for U19 pigerne som forsvarede førstepladsen i rækken ved at vinde 3-1.
Det begynde godt med at Kristine Neumann Andersen bragte svanerne i front ved at score til 1-0 efter tretten minutter. Hjemmeholdet udlignede fem minutter inden pausen, men lige inden de løb ud til et hvil kunne Silja Snerle Trebbien bringe HB Køge i front igen. Med sytten minutter igen udbyggede Anna Caroline Brændstrup føringen til slutresultatet 3-1.
Det var en god optakt til Ungdomspokalfinalen på søndag mod Brøndby i Ballerup Idrætspark.

Til gengæld stoppede Team OdenseQ den ubesejrede stime på seks kamp i træk for U16 Ligapigerne. Hjemmeholdet første 1-0 ved pausen og øgede føringen til 2-0 efter 58 minutter, og selvom Marie Tørring Damsgaard reducerede efter 69 minutter, kom udligningen ikke, og pigerne måtte tage tomhændet hjem.

Lørdag var divisionsdrengene taget til Helsingør for at spille mod FC. Det gik absolut bedst for U17 drengene. Efter 0-0 ved pausen bragte Ibrahim Figuigui svanerne i front med 1-0 efter 54 minutter, men otte minutter senere udlignede hjemmeholdet til slutresultatet 1-1. Derfor gik den i straffespark og her var HB Køge bedst og tog et ekstra point med hjem i tasken.

U19 drengene havde til derimod en kamp til glemmebogen. De var nede 0-3 efter første halvleg og selvom Javany Lawrence reducerede kort efter pausen til 1-3 scorede Helsingoranerne tre gange til, så HB Køgedrengen måtte tage hjem med et 1-6 nederlag.
Kom igen.

Capelli Sport