Semovski: Glæder mig til at spille foran fansene

To mål blev det til i 4-0-sejren over Hillerød i første spillerunde, og i sidste uges opgør blev det til en enkelt, da Erkan Semovski fik tacklet bolden over stregen imod B.93. Offensivspilleren er dermed oppe på seks sæsonscoringer og fredag aften hedder modstanderen så igen Hillerød. Denne gang på hjemmebanen i Køge. Semovski og holdkammeraterne glæder sig til at komme hjem på eget kunstgræs at spille.

// BILLETSALG: HB KØGE – HILLERØD FODBOLD //

“Vi ser utroligt meget frem til den første hjemmekamp. Der har været virkelig god opbakning til de to første kampe på udebane, så jeg glæder mig til at komme hjem og spille foran vores fans på vores egen bane og forhåbentlig få givet dem noget tilbage med nogle mål. Vi går efter sejren og hvis vi kan holde et clean sheet, ville det bestemt heller ikke gøre noget,” siger Semovski der naturligvis går efter at fortsætte sine personlige positive måltendenser:

“Det håber jeg selvfølgelig på. Det ville være skønt at kunne fortsætte den gode stime og også få scoret igen på hjemmebane,” siger Semovski.

Fem af hans seks sæsonmål er faldet på fremmed græs, og den enlige hjemmebanescoring faldt i det mindre festlige 4-1-nederlag mod AC Horsens i efteråret.

Udefra set står hans to scoringer på Farum Park i første spillerundes 4-0-sejr over Hillerød derfor stadig som det højdepunktet i hans sæson indtil videre. Men dansk/nordmakedoneren tror på, at der kommer flere højdepunkter i foråret efter en spillemæssigt fornuftig start på kalenderåret.

// MERCHANDISE: SE VORES NYE HB KØGE-HALSTØRKLÆDER HER // 

“Især den første kamp mod FC Helsingør var god fra vores side, og jeg synes kun vi hakkede lidt mod slutningen af kampen. Mod B.93 var det lidt sværere, fordi vi kom mindre godt fra land, men vi havde stadig flere gode perioder i kampen. Vi skulle bare have været bedre til at udnytte vores chancer, og så gjorde vi det for let for dem i den anden ende. Det er fokusområderne mod Hillerød at få forbedret. Vi skal være en del bedre defensivt, udnytte vores chancer og så i øvrigt være stærke i duelspillet,” slutter Erkan Semovski.

Kampen mod Hillerød fredag aften markerer Køge Idrætsparks fem års fødselsdag efter HB Køge åbnede Capelli Sport Stadion d. 3. marts 2019 med et brag af en 3-3-kamp mod FC Fredericia.

Der er kick-off klokken 18.30 på Capelli Sport Stadion. Kampen kan følges på stream hos Viaplay eller på holdets Facebook– og Instagram-sider i ‘stories’.

Capelli Sport