Sent nederlag mod FC Fredericia

HB Køges NordicBet Liga-mandskab vendte søndag tilbage til kampbanen efter landskampsterminen. FC Fredericia gæstede Capelli Sport Stadion, og det blev langt fra det ‘comeback’ Svanerne havde håbet på. I et chanceorgie af en kamp endte gæsterne med at løbe med en 0-1-sejr efter en sen scoring, og HB Køge kan med rette ærgre sig over de mange missede muligheder i både første og – især – anden halvleg.

HB Køge 0-1 FC Fredericia
0-1 Oliver Olsen (84. min)

HB Køge startopstilling
1. Oskar Snorre
2. Jonas Jensen-Abbew
3. Frederik Bay
5. Lorenzo Gordinho
7. Mike Jensen
9. Yousef Salech
10. Pierre Larsen
11. Joachim Rothmann
14. Jubril Adedeji
18. Jacob Trenskow
24. Casper Jørgensen

Indskiftninger:
William Madsen for Casper Jørgensen (46. min)
Janus Seehusen for Jonas Jensen-Abbew (62. min)
Oscar Buch for Jubril Adedeji (82. min)
Abdul Arshad for Frederik Bay (88. min)
Oliver Lassen for Pierre Larsen (88. min)

Søndag d. 2. oktober, 13.00
816 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport