Sidste test mod FC Roskilde: Tæt på startopstillingen

Nedtællingen er i gang.

Om mindre end en uge er der dømt sæsonpremiere for HB Køge i NordicBet Ligaen. Det giver cheftræner Nicklas Pedersen fire træningspas og lørdagens test mod FC Roskilde til at ramme startopstillingen.

” Der er stadig et par pladser, hvor vi ikke er helt afklaret og nogle spørgsmål, der mangler at blive besvaret. Men vi er tæt på, og vi er et godt sted. Det er vel 13-14 spillere, der trænger sig på til at starte inde,” siger Nicklas Pedersen inden lørdagens træningskamp på Capelli Sport Stadion mod FC Roskilde, der til daglig spiller i 2. division

Niclas Pedersen er tryg efter de første tre uger, hvor han har ”haft nøglerne” – en periode, der samtidig har markeret overgangen til HB Køges nye strategi med en tung satsning på klubbens unge spillere.

” De ældre spillere i truppen har taget ejerskab og vist vejen. Det er jeg virkelig glad for. Samtidig har de unge meldt sig ind i kampen og taget kampen op. Det har givet et godt miljø, og vi har vel kun haft en enkelt dag med dårlig kvalitet i opstarten,” fortæller Nicklas Pedersen.

” Vi er fortsat i en fase, hvor relationerne skal blive stærkere, men det ser godt ud. Jeg vil gerne have, at vores spillestil bliver dynamisk og aggressiv. Vi skal altid spille fremad. Vi skal presse højt. Og så skal vi være dygtige til at holde fast i bolden.”

” Mod FC Roskilde handler det ikke kun om at vinde. Det vigtige er for mig udtrykket og indstillingen. Hvis de ting er i orden, så får man som regel også et godt resultat.”

HB Køge må undvære Joachim Rothmann og Sebastian Larsen, der begge døjer med skader mod FC Roskilde.

Der er kick-off lørdag kl 12:00 på Capelli Sport Stadion og fri entré.
Der vil desuden være salg af øl og sodavand i boderne.

Capelli Sport