Sikker 3-0-sejr mod Sundby

Lørdag eftermiddag sikrede HB Køge sig endnu engang de tre point, da de uden problemer hentede en 3-0-sejr hjem til Køge. Det var Kyra Carusa, der bragte svanerne på sejrskurs, da hun sikkert satte den ind på et straffespark i 37. minut. Forinden havde chancerne været få og HB Køge-truppen havde ikke helt ramt det tårnhøje niveau, som de ellers viste i den forgangne kamp imod FC Nordsjælland. Kaptajnens mål satte dog for alvor gang i noget hos den nytilkomne Yujie Zhao, der med et fantastisk spark gjorde det til 2-0, og Yujie Zhao kan nu allerede notere sig sit andet mål for HB Køge. Den målfarlige Cecilie Fløe lukkede og slukkede, da hun scorede til slutresultatet 3-0.


Sundby Boldklub 0-3 HB Køge
0-1 Kyra Carusa (37. min)
0-2 Yujie Zhao (39. min)
0-3 Cecilie Fløe (61. min)

HB Køge startopstilling
1. Bridgette Skiba
3. Yujie Zhao
4. Selma Svendsen
5. Andrea Norheim
7. Kyra Carusa
11. Sarah Jankovska
13. Cecilie Fløe
14. Daisy Cleverley
18. Beate Marcussen
22. Isabella Obaze
44. Emma Færge

Indskiftninger
Cornelia Kramer for Emma Færge (61. min)
Agnete Marcussen for Yujie Zhao (64. min)
Cilje Ostenfeld for Daisy Cleverley (75. min)
Mollie Belisle for Cecilie Fløe (75. min)
Laura Guldbjerg Pedersen for Selma Svendsen (84. min)

Lørdag d. 5. november 2022, 13.00
Sundby Idrætspark

 

 

 

 

Capelli Sport