Skade ændrer Kramers sæsonmål

Det skulle have været det helt store forår for HB Køges unge angriber Cornelia Kramer efter HB Køge henover vinteren har vinket farvel til offensivspillerne Kyra Carusa og Mollie Belisle. Desværre er Kramer nu blevet ramt af en hofteskade, der kommer til at holde hende ude i noget tid, og derfor må forventningerne for foråret dæmpes for offensivspilleren.

Den 20-årige nordjyde har snart været en del af HB Køge-truppen i to år efter hun kom til fra AaB. Kramer kom til klubben som spidsangriber – en position, der har været hård konkurrence om på kvindernes førstehold, hvor blandt andre HB Køges nyligt solgte anfører Kyra Carusa er løbet med spilletiden. Men med salget af Kyra Carusa var netop Cornelia Kramer tiltænkt en særdeles vigtig rolle på toppen i løbet af den forestående forårssæson.

“Skader falder jo aldrig på et godt tidspunkt, men jeg synes godt nok, at den her har været hård at sluge. Jeg havde virkelig set frem til at komme tilbage til min foretrukne position som spidsangriber. Og med den plan, der var lagt for mig, så havde jeg også et stort håb og en tro på, at det var nu jeg virkelig skulle brage igennem og stå forrest for at score HB Køges mål. Derfor gør det også ekstra ondt, at den plan nu er lagt på hylden og er blevet skiftet ud med et genoptræningsforløb,” fortæller Cornelia Kramer og fortsætter om hendes nye målsætning for sæsonen.

“Selvom det selvfølgelig aldrig er sjovt at skulle påbegynde et længere genoptræningsforløb, så er jeg meget fortrøstningsfuld over den plan, der er blevet lagt for mig. Jeg håber på, at det kan være min chance for at få bygget på styrkemæssigt, så jeg kan komme endnu stærkere tilbage. Jeg kommer helt sikkert til at arbejde meget med det mentale aspekt også, og jeg er sikker på, at jeg har lært en masse om mig selv, når jeg kommer ud på den anden side igen. Det bliver et hårdt forløb. Men at være væk fra fodbold giver også en helt vild sult for at komme endnu stærkere tilbage,” slutter Cornelia Kramer.

Også cheftræner Søren Randa-Boldt og resten af trænerstaben ærgrer sig over Cornelia Kramers skade og fravær i starten af forårssæsonen.

“Vi er selvfølgelig meget kede af, at Kramer skulle løbe ind i en længerevarende skade – og specielt nu hvor hun var tiltænkt en afgørende rolle i angrebet. Kramer var inde i en helt fantastisk udvikling inden skaden. Derfor var vi også helt sikre på, at det var nu, hun virkelig skulle slå igennem. Men sådan er det nogle gange i fodbold; skader falder aldrig belejligt. Vi er dog sikre på, at Cornelia nok skal komme endnu stærkere igen og så må hendes store gennembrud blot lade vente lidt på sig,” siger Søren Randa-Boldt.

HB Køges plan med Cornelia Kramer spillede også en afgørende rolle i beslutningen om ikke at hente en ny angriber ind efter at have vinket farvel til både Mollie Belisle og Kyra Carusa.

“Vi valgte ikke at hente en ny angriber i vinter, da vi mente, at vi potentielt stadig havde ligaens bedste angreb med blandt andre Cecilie Fløe, Nicole Kozlova og Cornelia. Nu står vi i en situation, hvor vi naturligvis kommer til at mangle Kramer på banen, men det er samtidig vigtigt at understrege, at vi har mange andre på holdet, der kan lave mål,” slutter Randa-Boldt.

Hos den sundhedsfaglige stab i HB Køge er det forhåbningen, at Cornelia igen kan vende tilbage til kampbanen i slutningen af april måned.

Capelli Sport