Skader satte stopper for 148 optrædener i efteråret

En lang række spillere har i løbet af efterårssæsonen været tvunget til at tage plads på tribunen på grund af skader, og efteråret 2021 har da også for HB Køges vedkommende stået i skadernes tegn.

I alt har HB Køge i efterårssæsonen spillet 19 kampe, og der er kun to spillere i førsteholdstruppen, der har fået spilletid i dem alle, nemlig Marius Elvius og Pierre Larsen.

Når Daniel Agger og resten af trænerstaben har skullet sætte hold til efterårets kampe, har de i alt 148 gange måtte konstatere, at en given spiller ikke har kunnet være med. Værst har det stået til med målmand Casper Hauervig, der ikke har været tilgængelig en eneste af de 19 potentielle gange, han ellers kunne være sat i spil, mens der måtte ses bort fra både Jubril Adedeji og Martin Koch Helsted 18 gange. De tre er altså samlet blevet forhindret i at optræde til sammen 55 gange i løbet af efteråret.

Herunder er et samlet overblik over hvor mange kampe udvalgte spillere, der i løbet af efteråret har været på skadeslisten, har misset i løbet af efteråret.

 

Navn // Skade // Kampe spillet // Kampe misset

Casper Hauervig // Overrevet akilessene //  0 kampe // 19 kampe

Jubril Adedeji // Korsbåndsskade // 1 kamp // 18 kampe

Martin Koch Helsted // Knæoperation // 1 kamp // // 18 kampe

Jon Flanagan // Overrevet ledbånd // 2 kampe // 17 kampe

Bruninho // Brækket fod // 3 kampe // 16 kampe

Lasse Petry // Knæoperation // 4 kampe // 15 kampe

Max Sauer // Overrevet ledbånd // 1 kamp // 10 kampe

William Madsen // Brækket fod // 10 kampe // 9 kampe

Oscar Buch // Brækket fod // 10 kampe // 9 kampe

Mathias Nielsen // Delvist overrevet ledbånd // 11 kampe // 8 kampe

Eddi Gomes // Knæproblemer // 14 kampe // 5 kampe

Emilio Simonsen // Knæproblemer // 15 kampe // 4 kampe

William Madsen blev matchwinner i 1-0-sejren over Nykøbing i oktober. I forbindelse med scoringen pådrog han sig en skade, og han måtte derfor senere lade sig udskifte. Ganske sigende for HB Køges efterår.

Capelli Sport