Skadesupdate hos HB Køge Women

Tre spillere fra HB Køge Women var fraværende da Søren Randa-Boldts’ tropper i søndags tog hul på den nye sæson med en sejr hjemme mod rivalerne fra Brøndby IF.

Herunder får du en opdatering på den aktuelle skadessituation i HB Køge-truppen. 

HB Køges målfarlige anfører Kyra Carusa var desværre ikke spilleklar til sæsonåbneren mod Brøndby IF i søndags. Carusa har døjet med en hofteskade, men genoptræningen går efter planen, og forhåbningen er, at hun er tilbage på træningsbanen inden for to til tre uger. 

Også Laura Guldbjerg Pedersen, der normalt er en af de faste spillere på holdkortet, var fraværende i sæsonens første kamp mod Brøndby. Desværre har forsvarsspilleren døjet med nogle knæproblemer, men knæet har heldigvis reageret godt på behandlingerne – så der er fremskridt at spore. Hun forventes at være tilbage på træningsbanen inden for de næste uger.

Kelly Fitzgerald pådrog sig desværre en korsbåndsskade i slutningen af sidste sæson, hvorfor hendes genoptræningsperiode også er mere omfattende. Kelly bruger de første måneder af genoptræningen i USA efter en vellykket korsbåndsoperation. Genoptræningen går desuden efter planen og hun er nu begyndt at cykle.

Trods disse skader fortæller trænerteamet, at det ser det rigtig fornuftigt ud i HB Køge-lejren og melder klar til sæsonens anden kamp mod FC Thy-Thisted Q på lørdag d. 13. august.

Capelli Sport