Skadesupdate i HB Køge

Med sæsonstarten lige om hjørnet er det tid til en kort opdatering på den aktuelle skadessituation i HB Køge. Nogle spillere har påbegyndt fuld træning efter at have døjet med småskavanker, mens andre desværre må sidde ude i indledningen af sæsonen.

Blandt de gode nyheder er, at midtbanespilleren William Madsen er begyndt at træne med holdet igen efter en længere skadespause. Det samme er Emilio Simonsen, der igen træner fuldt med.

Til gengæld træner Eddi Gomes i øjeblikket ikke med på fuldt tryk. Gomes’ er med på træningsbanen, men med særskilt program og uden kontakt på træningsbanen i øjeblikket. HB Køges rutinerede midterforsvarer træner desuden i øjeblikket med fysioterapeuter, for at blive så styrket i sin muskulatur, at han forhåbentligt ikke vil opleve gentagne problemer henover sæsonen, som han gjorde det i sidste sæson. Det vides ikke pt., hvornår Eddi Gomes kan træne med holdet igen.

Lasse Petry er også fraværende i øjeblikket. Midtbanespilleren gennemgår onsdag et mindre indgreb i knæet, for på den måde at fjerne de smerter, som pt. afholder Petry fra at spille.

“Vi har i fællesskab taget beslutningen frem for at risikere en lang pause på et senere tidspunkt”, fortæller HB Køgedirektør Per Rud, mens Lasse Petry supplerer:

“Jeg er selvfølgelig nede over det, men det er om at få det gjort, og komme tilbage og hjælpe gutterne inden for et par måneder”.

Udover ovennævnte sidder også reservekeeper Casper Hauervig ude, og vil desværre gøre det i et godt stykke tid endnu. Hauervig var uheldig og rev sin akillessene over i hjemmekampen mod FC Helsingør i slutspilet i forårssæsonen.

Capelli Sport