Skal have ny cheftræner: Peer Lisdorf stopper til sommer

17 sejre i 22 kampe og bare tre nederlag. Det er den øjeblikkelige status for Peer Lisdorf, der siden januar 2020 har været cheftræner for HB Køges ambitiøse kvindeprojekt.

Når sæsonen er spillet til ende og sommerferien starter, så stopper Lisdorf som cheftræner hos HB Køge, der i den forgangne weekend sikrede sig førstepladsen i grundspillet i Gjensidige Kvindeligaen.

”Det har været en fantastisk oplevelse med masser af læring. Jeg vil kigge tilbage på dette ophold med lige dele stolthed og ydmyghed,” siger Peer Lisdorf.

HB Køges direktør Per Rud forklarer, at klubben fra den kommende sæson bevæger sig ind i en ny fase med øget fokus på de internationale relationer i Capelli Sport-netværket, ligesom man søger en cheftræner, der skal favne flere fodboldkulturer og være bindeled til pigeungdomsafdelingen i HB Køge. Rollen bliver på den måde mere overordnet og strategisk. 

” Peer Lisdorf har været helt central for vores resultater de seneste sæsoner. I Peer har vi fået alt det, vi håbede på – plus lidt mere. Peer har erfaringen, han evner at skabe god stemning i en trup, og hans kendskab til modstanderne er i særklasse.”

” Peer har sat retningen for det hele vores satsning på kvindefodbold og formået at udvikle spillere, skabe resultater og opbygge en kultur på samme tid. Det er en imponerende præstation,” siger Per Rud.

Peer Lisdorf fortsætter:

 Vi har haft en åben og ærlig dialog hele vejen, og jeg accepterer klubbens beslutning om at ville prøve en ny profil. Som type er jeg mere inspirator og motivator med en coachende ledelsesstil.

Jeg ser frem til mit næste fodboldeventyr. Hvad det bliver, skal jeg til at finde ud af nu.”

HB Køge vil nu intensivere bestræbelserne på at finde Peer Lisdorfs afløser.

” Vi forventer inden længe at kunne præsentere den person, der skal overtage jobbet. Vi vil bygge videre på det fundament, som Peer har været med til at skabe sammen med holdet og resten af staben. Jeg er helt tryg ved, at Peer professionelt og loyalt vil varetage jobbet resten af sæsonen, som jo tegner til at blive voldsomt spændende.”

Peer Lisdorf slutter af:

“Jeg vil gerne takke spillerne og staben omkring mig og glæder mig til det fortsatte samarbejde i jagten på DM-guldet de næste måneder. Vi er slet ikke færdige. Der venter ”ti finaler” i Gjensidige Kvindeligaen plus sto semfinaler i pokalturneringen.”

Capelli Sport