Skuffende nederlag i Esbjerg

HB Køge måtte desværre se sig slået med 2-0, da man i det vestjyske mødte Esbjerg på Blue Water Arena. Det stod ellers helt lige efter en jævnbyrdig første halvleg. Esbjerg kom dog bedste ud til anden halvleg, hvor de efter 56 minutter scorede efter et hjørnespark. Til slut fik Esbjerg også udbygget føringen til slutresultatet 2-0. 

“Vi må være skuffede over den anden halvleg, vi sætter sammen. Det var for dårligt. Vi spiller okay i første halvleg, men kommer så skidt ud til anden halvleg. Så inkasserer vi det her mål på en dødbold. Det var bare ikke godt nok,” sagde Mike Jensen efter nederlaget. 

First Team Coach Lars Jacobsen havde på forhånd forventet en lige kamp mellem to hold, hvor skarpheden i felterne kunne blive afgørende. Netop dét blev også udslagsgivende for kampbilledet på Blue Water Arena.

“Det var faktisk en kamp, som vi forventede den ville blive. Jeg synes, at vi i første halvleg er i fin defensiv kontrol, de har nogle få chancer, men vi er fin i kontrol. Vi har også lidt muligheder for at skabe nogle chancer, men vi var ikke gode nok på den sidste aflevering, hvor vi manglede kvalitet. Det blev ikke rigtig farligt, det må vi bare sige. Og så starter vi anden halvleg dårligt,” sagde Lars Jacobsen efter kampen og uddybbede: 

“Det er jo en lige kamp, men så ender det med at være en standardsituation, der åbner tingene op. Så rammer vi stolpen ved Casper Jørgensen bagefter, hvor kampen balancerer lidt, og det er sådan en situation, der skulle være tippet vores vej, hvis vi skulle have haft point med fra Esbjerg. Jeg synes, at det er en udebanekamp, hvor vi burde have fået noget med fra. Så vi er selvfølgelig skuffede over resultatet.”

HB Køge kom fra to gode opgør mod henholdsvis Lyngby BK og Fredericia, hvor det blev til en uafgjort og en sejr. Nu står Svanerne overfor en landsholdspause de næste uger, inden at de igen skal i aktion i NordicBet Ligaen. Lars Jacobsen satte nogle ord på de seneste kampe og den næste opgave, der venter HB Køge:

“For os handler det handler jo om, at vi skal få sat nogle gode kampe sammen. Vi kom lige fra to gode opgør mod Lyngby og Fredericia, og nu skal vi starte lidt fra nul igen. Det er brandærgerligt, men sådan er det. Nu har vi en landskampspause, hvor vi kan få analyseret på den her kamp. Derfra så træner vi ellers hårdt henimod kampen mod Nykøbing, som bliver en svær opgave”. 

HB Køge møder Nykøbing FC på Capelli Sport Stadion lørdag den 16. klokken 13.30 i NordicBet Ligaen. 

Capelli Sport