Skuffet Mike Jensen: For simpelt for modstanderne

“Det var en kamp, vi skulle have vundet. Jeg synes, vi er bedre en modstanderen, men vi står tilbage med 0 point fordi skarpheden mangler og fordi det blev for simpelt for de andre at score.”

Ordene er HB Køge-anfører Mike Jensens, og de kom ud af hans mund kort efter 0-1-nederlaget imod FC Fredericia søndag d. 2. oktober på Capelli Sport Stadion.

Efter en kamp, der bød på masser af muligheder i begge ender af banen trak gæsterne det længste strå med en scoring seks minutter før tid.

“Det bliver en lidt mærkelig kamp, hvor spillet bliver strukket meget langt. De spiller meget på at strække os – og dem selv for den sags skyld – så det bliver lidt for meget frem og tilbage i forhold til, hvad vi gerne vil. Vi blev strukket lidt for langt ud over banen, og mens nogen af os ville op og presse lidt, kom resten måske ikke helt med. Og så blev det lidt for simpelt for dem at komme frem til chancer. Men det var dét, de ville og det lykkedes de jo desværre med at få udnyttet den ene gang,” siger Mike Jensen.

Anføreren ærgrer sig især over nederlaget, da han følte hjemmeholdet havde alle forudsætninger for at tage sejren.

“De første 20 minutter af anden halvleg har vi overtaget totalt, og de får ikke lov at lave deres kontrastød. Så det var dér, vi skulle have vundet kampen. Det er klart, vi rammer også stolpen to gange i løbet af kampen og har nogle andre store chancer, og scorer vi på bare en af dem, så tror jeg også vi vinder.”

Sådan gik det som bekendt ikke. I stedet efterlader nederlaget HB Køge et nøk efter de øverste seks hold i rækken og dermed altså også med et hul på fire point op til en placering i oprykningsspillet. Netop en sådan er målsætningen for holdet i indeværende sæson.

“Hullet er for stort. Vi skulle have vundet i dag, men der er stadig lang tid og mange kampe tilbage af grundspillet endnu. Hvis vi fortsætter den spillemæssige form, vi har vist de seneste kampe, så peger pilen stadig opad. Det skal vi huske på midt i skuffelsen over det her resultat,” siger Mike Jensen.

I forsøget på at lukke hullet op til de seks øverste hold i tabellen skal HB Køge i næste weekend en tur sydpå og gæste lokalrivalerne fra Næstved Boldklub, der ligger nummer fire i rækken. Kampen spilles søndag d. 9. oktober klokken 13.00.

Capelli Sport