Skuffet Rothmann: Personlige fejl koster

Skuffelsen var stor i HB Køge-lejren efter lørdagens nederlag imod Superliga-nedrykkerne fra SønderjyskE. Joachim Rothmann scorede svanernes enlige mål i 3-1-nederlaget, men det til trods kunne irritationen mærkes, da han efter kampen blev adspurgt, hvad der var grunden til nederlaget.

“Det skyldes vores egne fejl i starten af kampen. Vi spiller en fin kamp, især i anden halvleg. Vi skaber de chancer, vi skal, og er helt med i kampen, så det er det er de personlige fejl, der koster i sidste ende. Dumme fejl, hvor vi ikke får losset den ordentligt væk,” siger Joachim Rothmann.

I sidste weekends opgør imod Vendsyssel FF kom Rothmann også på tavlen, men her var det HB Køges tre forsøg på stolpen, der løb med omtalen efter kampen. Også i dag var der flere brændte chancer at kigge tilbage på for HB Køge-spillerne.

“Det er på mange måder en positiv kamp, selvom vi taber 3-1, så det føles lidt mærkeligt at sige. Men der var flere gode ting at tage med. Vi spiller igen en god kamp, og vi skaber en 4-5 kæmpe chancer, så vi kan sagtens score mere. Vi havde det svært på udebane i sidste sæson, men det her var en god præstation på en svær udebane. Det blev bare ikke rigtig spændende på grund af de fejl, vi lavede i felterne. Så der er flere positive ting, men det er skuffelsen, der fylder,” siger Joachim Rothmann og understreger:

“Et point i tre kampe er selvfølgelig nok, og det er slet ikke optimalt som sæsonstart. Så vi må træne noget mere og blive skarpere.”

Joachim Rothmann står altså noteret for begge HB Køges to scoringer indtil videre i denne NordicBet Liga-sæson. Allerede på torsdag har han og holdkammeraterne mulighed for at få finde oprejsning, når Hillerød venter på udebane i sæsonens fjerde spillerunde.

Capelli Sport