Slagen Pokorny efter pokalexit: Vil aldrig føle sådan her igen

Det blev til exit fra pokalturneringen, da Brøndby IF onsdag aften vandt tredje rundes største opgør med 2-0 over HB Køge. De blå-gule fra Vestegnen lagde tungt fra land og lignede fra første fløjt et hold, der var helt indstillet på at få sejren i land. For en sjælden gangs skyld var det ikke HB Køge, der tegnede sig som det mest aggressive hold og det kostede i sidste ende videre avancement, mener Maddie Pokorny, der spillede alle 90 minutter.

“Jeg synes, at vores energiniveau var lavt i dag og ærlig talt, så kæmpede Brøndby hårdere for det end os. Det er ikke noget, som vi normalt tillader, men det er noget, som vi skal komme videre fra og lære af. Det skal vi blive endnu bedre af. Men når alt kommer til alt, så kæmpede de bare mere end vi gjorde”, fortæller en nedslået Pokorny og uddyber om lærepenge fra det hårde slag.

“Noget af det, som vi kan tage med videre fra i dag er at kontrollere vores egen energi og indsats. Noget af det, der normalt skiller os ud fra andre hold er, at vi kæmper hårdere end modstanderne, så det skal vi have tilbage. Det lagt sammen med troen på, at vi kan slå hvem som helst betyder, at vi nok skal komme tilbage. Men til syvende og sidst, så er det bare surt at tabe. Og jeg vil aldrig have den her følelse igen”.

Som altid kigger Pokorny fremad og det kræver kun et kort blik på kalenderen for at se, at der venter endnu en stor kamp på lørdag, når Fortuna Hjørring kommer på besøg på Capelli Sport Stadion. Således mødes Gjensidige Kvindeligaens nummer et og to for anden weekend i streg efter lørdagens 2-2-kamp i det nordjyske. For at komme videre fra onsdagens nederlag er det derfor vigtigt, at HB Køge og Pokorny kigger indad og arbejder stenhårdt til fredagens træning og i forberedelserne til topbraget.

“På baggrund af i dag skal vi huske, at intet kommer nemt og bliver givet til os. For at komme tilbage, skal vi huske at holde hovedet højt og arbejder hårdt i løbet af den næste uge. Nu er det næste fokus på, at vi skal vinde på lørdag og den her kamp skal vi bruge som brændstof til at have ild i øjnene, når vi skal spille mod Fortuna Hjørring”, slutter Maddie Pokorny af.

Capelli Sport