Snorre: Den værste måde at tabe på

Den sene scoring, der gav HB Køge et nederlag på 1-0 imod Hvidovre fredag aften gør ondt. Det fortæller en skuffet målmand Oskar Snorre, efter kampen.

“Det er en kæmpe mavepuster, at det sker lige her til sidst. Det er den værste måde at tabe på. Os der spiller fodbold, kender alle sammen følelsen. Jeg kan ikke beskrive det på andre måder, end en mavepuster.”

Det lignede hele vejen igennem, at det ville ende med et 0-0-resultat, som begge hold ikke ville kunne protestere imod. Mens HB Køge to gange ramte overliggeren, havde Snorre i den anden ende af banen et par fine redninger i første halvleg. Men til sidst i kampen fik Hvidovres Andreas Smed altså sneget bolden med sig igennem HB Køge-bagkæden og sendt den i mål selvom Snorre akkurat fik en berøring på afslutningen.

“Det er skuffende. Jeg har et par redninger i kampen, men vi har også vores chancer, og kunne være løbet med de tre point selv. Vi har bare ikke heldet til det. Vores skud rammer overliggeren, og deres rammer mig og ryger videre ind i målet. Det er det momentum, et tophold som Hvidovre har lige nu. Vi må bare lære af vores fejl og komme videre,” siger Snorre.

Næste opgave for HB Køges NordicBet Liga-mandskab venter lørdag d. 27. august, hvor FC Helsingør gæster Capelli Sport Stadion.

Capelli Sport