shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Snorre før finale: “Fuld skrue”

Fredag aften er det afgørelsens halvanden time i NordicBet Ligaens grundspil. HB Køge skal på udebane besejre FC Fredericia, hvis ambitionen og forhåbningen om en top 6-placering skal kunne indfries. Og HB Køgetruppen er klar til kamp, og klar til at sætte alt ind i jagten på tre vigtige point. Det fortæller Oskar Snorre til HBKoge.dk efter torsdagens afsluttende træning.

“Den skal have fuld skrue, og vi skal have fokus på sejren. Der er kun tre point, der tæller. Der skal fart over feltet,” understreger keeperen.

Hvad betyder det for en målmand – mere at lave eller mindre at lave?

“Jeg forventer, at jeg skal lave en del. Alle spillere på banen laver mange ting i en kamp, og det gør jeg også. Mit mindset er det samme som normalt. At prøve ikke at lukke mål ind, og prøve at bidrage hvad jeg kan offensivt også.”

HB Køge har blot lukket to mål ind i forårssæsonen, og Snorre og holdkammeraterne holdt buret rent i seneste kamp. Og til fredagens kamp i Fredericia forventer HB Køge-keeperen, at noget af den oparbejdede defensive selvtillid, vil kunne overføres til holdets offensiv.

“Ja, selvfølgelig. Hvis der er lukket nede bagtil, så gør det det lettere for folkene oppe foran, så selvfølgelig kan vi det, og det er det samme, vi skal i morgen,” slutter Oskar Snorre.

Hvis HB Køge skal i top 6, så er kravet en sejr i Fredericia, mens man samtidig skal håbe, at Nykøbing FC på hjemmebane ikke lykkes med at besejre AC Horsens. Derudover skal HB Køge krydse fingre for at Vendsyssel FF ikke besejrer Hvidovre IF med en større sejr end den HB Køge forhåbentligt henter i Fredericia.