Snorre før premiere: “Mavefornemmelsen er rigtig god”

En ny sæson står for døren. Søndag eftermiddag går det igen løs i NordicBet Ligaen når HB Køge på hjemmebane får besøg af Hobro i sæsonpremieren. Og stemningen er i top i HB Køge-lejren forud for åbningskampen. Det fortæller Oskar Snorre efter fredagens træning på Capelli Sport Stadion.

“Mavefornemmelsen er rigtig god. Vi har arbejdet på en masse ting i preseason, og vi føler, at vi har fået godt styr på dem. Vi har snakket om en masse mentalt, blandt andet om hvordan vi tidligere har kunnet spille godt mod de gode hold, men dårligt mod de mindre gode. Vi skal prøve at se, om vi kan få ændret det i den nye sæson. Så kan vi stikke næsen op efter top 6. Der kan selvfølgelig ske en masse ting, som eksempelvis de mange skader, som vi blev ramt af i sidste sæson. Men jeg vil være skuffet, hvis vi ikke når top 6 i den her sæson. Det er det, der er målet,” understreger Oskar Snorre.

Hvad kan I blive bedre til?

“Vi har været lidt flyvske og lidt ustabile i forhold til at få taget om kampene, men hvis vi får styr på det, så skal vi nok få en rigtig, rigtig god sæson. Uden tvivl.”

// Køb din billet til kampen her //

HB Køge-keeperen ser altså frem mod en spændende sæson, og når han ser sig omkring på banen og i omklædningsrummet, så bakkes hans forhåbninger om en top-6-placering op af de holdkammerater, der omgiver ham.

“Vi har fået Jubril tilbage fra en skade. Ham glæder jeg mig rigtig meget til at se på banen igen. Han spillede ikke så meget i sidste sæson på grund af hans korsbåndsskade. Generelt har vi bare rigtig mange, der er kommet tilbage fra skader, og som ikke nåede at få et godt flow i sidste sæson. Vores hold ser rigtig spændende ud, og hvis vi kan spille på vores højeste niveau hele sæsonen, så er der ikke mange, der er bedre end os,” slutter Snorre.

// Køb din nye HB Køge-trøje her //

NordicBet Ligaen

HB Køge – Hobro IK

Søndag den 24. juli kl. 15.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport