shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Snorre håber at kunne drille Viborg igen

Sæsonen lakker mod enden for HB Køges 1. Divisionsmandskab, der onsdag aften møder det kommende Superligahold fra Viborg på udebane. Det er sæsonens sidste kamp, og det mod en stærk modstander, der ligger godt i svinget til også at slutte på førstepladsen i rækken.

Og selvom HB Køge har haft det svært i slutspillet, så håber og tror spillerne på at man – igen – kan tage et godt resultat mod Viborg. Det fortæller keeper Oskar Snorre, der sætter ord på, hvordan han håber at slutte sæsonen.

“Vi slutter forhåbentlig med point. Vi har drillet Viborg et par gange tidligere på sæsonen, og det tror jeg godt, vi kan gå ind og gøre igen. Vi viste gode takter i anden halvleg mod Esbjerg, så vi skal gå ind og fortsætte derfra, og hvis vi gør det, så kan vi godt håbe på point”, siger keeperen, der har fuld fokus på næste kamp, selvom sæsonen nærmer sig sig afslutning. Og trods de svigtende resultater i slutspillet, så holder han hovedet højt.

“Vi spiller mod rigtig, rigtig gode hold i slutspillet, og det var ikke dem vi fik flest point mod i grundspillet for at komme i top 6, så det skal vi ikke dvæle så meget ved. Først og fremmest skal vi se frem mod Viborgkampen og få sluttet sæsonen godt af, og så skal vi ellers se frem mod næste sæson. Det bliver rigtig spændende, hvad der sker”.

Oskar Snorre kom til HB Køge før sæsonstarten og står noteret for 31 kampe for klubben. Før seneste kamp mod Esbjerg, der var sæsonens sidste hjemmekamp, blev Snorre kåret som sæsonens bedste spiller af HB Køges officielle fanklub, Svanerne – HB Køge Support. Og Snorre synes også selv, at han har haft en fin sæson i HB Køges mål.

“Jeg synes det er gået godt. Jeg har fået en god kickstart på min karriere, og jeg ser frem til mange gode kampe for HB Køge, og er spændt på hvad fremtiden bringer”.

Sæsonens sidste kamp kan ses direkte onsdag aften kl. 19.00 på TV3 Sport.