Snorre: Har hungret efter et clean sheet

Efter to måneders ventetid, lykkedes det endelig for Oskar Snorre og resten af HB Køge-defensiven. For første gang siden d. 16. august og 4-0-sejren over Nykøbing FC dengang, lykkedes det lørdag at holde nullet, da Fremad Amager blev sendt hjem med et 3-0-nederlag.

“Det er en god følelse at stå med nu. Jeg har hungret efter et clean sheet i lang tid. Og på sin vis er det jo også meget godt at føle, man har sin andel i sådan en sejr. Vi var både karantæneramt og lidt skadesramte i dag. Alligevel vinder vi 3-0. Det er stærkt, og det gør på en måde bare sejren sødere. 3-0 er solidt og altid rart,” siger Oskar Snorre efter kampen.

Mod kampens slutning leverede Snorre flere gode redninger på nærgående forsøg fra gæsterne. Mens Snorre glæder sig over redningerne, ærgrer han sig over, at Fremad Amager overhovedet kom frem til dem.

“Vi vil gerne dominere og vinde. Personligt var det jo fedt nok at have nogle redninger, men vi skal lære at lukke kampene. Vi lavede 3 mål, men vi skal lære at køre kampen helt færdig og ikke give modstanderne chancen for at komme tilbage igen. Vi falder lidt af på den det sidste kvarter og indkasserer nogle unødvendige chancer. Der skal vi jo bare fortsætte og lave det fjerde mål. Det er altid den bedste måde at forsvare på,” siger Snorre.

De store redninger fra Oskar Snorre samt HB Køges tre scoringer kan ses i videoen herunder. Allerede tirsdag skal Svanerne igen i aktion når Sønderjyske kommer på besøg i pokalturneringen. Billetter til dén kamp kan købes her.

Capelli Sport