Snorre: Små tweaks er nøglen til stabilitet

Den seneste tid har været alt andet end sjov for HB Køges Oskar Snorre. Inden weekendens opgør mod Hillerød Fodbold havde den 24-årige keeper lukket 20 mål ind i løbet af seks kampe. Så meget desto mere lunede 2-0-sejren og det rene bur imod Hillerød for Snorre og hans holdkammerater.

“Det var en stor forløsning. Vi stod stabilt og spillede en kamp, som var solid rent defensivt, mens vi tog vores chancer i offensiven. Det var rart, at vi for en gangs skyld ikke skulle score 3,4 eller 5 mål for at få en sejr. Det var en god performance,” siger Oskar Snorre.

Han peger på et par taktiske ændringer som nøglen til den solide præstation og sejr over Kvalifikationsspillets tophold.

“Vi holdt vores aftaler. Vi lavede nogle små tweaks i vores taktik og måden vi spillede på, som gjorde, at nogle brikker faldt på plads for os. Det hjalp os til at stå bedre defensivt og generelt have et mere solidt udtryk. Så det er ønskescenariet, at vi kan gentage det i de kommende kampe. Det er det, vi håber på,” siger Snorre inden blikket straks rettes mod fredagens aftenkamp imod Fremad Amager.

“Vi har i et stykke tid haft problemer med at få to sejre i streg her i klubben, så det er først og fremmest dét, vi nu skal lægge alt ind på at få med en sejr imod Fremad Amager. Det er en seks-pointskamp og hvis vi vinder den, så er vi rigtig godt stillet til resten af sæsonen. Men det er helt åbent. Vi har vist, at vi kan vinde mod alle, men også at vi desværre kan tabe mod alle. Men vi skal gøre alt, der står i vores magt for at smække døren så meget i som muligt for dem. Og det gør vi kun ved at få en sejr,” siger Oskar Snorre.

HB Køge har inden kampen syv point ned til netop Fremad Amager under nedrykningsstregen. Kampen er den femte af Kvalifikationsspillets i alt 10 spillerunder, og udsigten til at kunne skabe et hul på 10 point ned til nedrykningsstregen er dét, der motiverer HB Køge-mandskabet til opgøret.

“En sejr ville give ro på. Det er aldrig slut før matematikken siger det, men 10 point ned ville være rigtig dejligt og give en masse ro på og optimisme til de sidste kampe,” slutter Snorre.

Der er kick-off på Sundby Idrætspark klokken 18.30 fredag aften. Kampen kan ses på Viaplay.

Capelli Sport