Snorre snuppede det meste: “Det var sjovt i dag”

Oskar Snorre snuppede det meste da HB Køge fredag aften hentede et flot point på udebane mod NordicBet Ligaens tophold fra FC Helsingør. Særligt i første halvleg måtte HB Køge-keeperen levere flere stærke redninger, og forhindrede på den måde FC Helsingør i at score mere end det ene mål, som de fik scoret et lille kvarter før tid.

Og efter kampen var Oskar Snorre da også klar i mælet om, at HB Køge skulle være tilfredse med at komme fra Helsingør med det ene point.

“Det er der ingen tvivl om at vi skal. Vi kommer ikke godt ud til første halvleg, hvilket vi vel ikke har gjort siden den første kamp i sæsonen mod AC Horsens. Siden den kamp synes jeg ikke vi har været rigtig gode på udebane, og inden i dag (fredag, red.) havde vi kun fået fire point på udebane, så jeg er rigtig glad for det ene point”.

Snorre var kampens vel nok bedste og mest afgørende spiller i fredagens 1-1-kamp, og han var da også ganske godt tilfreds med sin egen indsats i målet.

“Jeg er tilfreds med min egen præstation. Det var sjovt at stå dernede i dag. Det var skægt at mærke deres frustrationer. Det kunne have været fedt med et clean sheet, men det havde nok været for meget at bede om”, sagde Snorre med et smil på læben.

Det ene point som HB Køge kunne tage med hjem fra kampen mod topholdet kan vise sig at blive vigtigt i jagten på en plads i top 6. Og selvom HB Køge er i den jagtende rolle i kampen om en plads i den øvre halvdel af NordicBet Ligaen, så er der stor tro på, at det kan lade sig gøre.

“Det er jo super vigtigt, at vi får det ene point. Det er jo så tæt. I sidste sæson lå vi ikke i top 6 før allersidste kamp i grundspillet, så vi tror på, at det kan lade sig gøre, for det er sket før. Vi ser positivt på det, og kigger frem mod Lyngby-kampen i næste uge”, siger Snorre og hentyder til årets sidste kamp i NordicBet Ligaen, der spilles lørdag den 4. december på Capelli Sport Stadion mod Lyngby.

// Køb din billet til kampen imod Lyngby BK her //

Capelli Sport