Snorre: Vi prioriterer Pokalen

Efter lørdagens 3-0-sejr over Fremad Amager er det hurtigt tilbage på banen og igen i aktion for HB Køges NordicBet Liga-mandskab. I pokalturneringens tredje runde kommer ligarivalerne fra Sønderjyske nemlig på besøg på Capelli Sport Stadion tirsdag aften, og sådan en pokalkamp glæder HB Køge-keeper Oskar Snorre sig særligt meget til.

“Det er noget vi ser frem til og en turnering, som vi prioriterer. For et 1.divisionshold som os, er den jo mega sjov at være med i så langt som muligt på grund af de forskellige oplevelser og modstandere, vi kommer til at møde. Vi ser frem mod kampen imod Sønderjyske og går 100 procent efter at sende dem ud,” siger Snorre inden kampen.

// KØB BILLET: HB KØGE – SØNDERJYSKE //

Snorre vogtede målet i det første indbyrdes opgør mellem de to hold tidligere på sæsonen – et opgør Sønderjyske vandt med 3-1 i Haderslev i starten af august.

“Vi er kommet langt som hold siden da. Der er også sket noget på deres hold. Selvfølgelig kan vi bruge nogle ting, fra den kamp, men det bliver ikke det samme kampbillede, vi kommer til at se den her gang, det er jeg sikker på,” siger Snorre.

 

Jubilæum på trapperne
I HB Køges tre seneste pokalkampe er spilletiden i målet gået til andre end Oskar Snorre, men da Frederik Mehder fortsat ikke er kommet sig efter den ansigtsskade, han pådrog sig i anden runde-opgøret imod Kerteminde, er der gode chancer for, at Snorre igen kan få spilletid i turneringen. Skulle det ske, spiller vil han spille sin kamp nummer 75 for klubben. Kun Jubril Adedeji står noteret for flere af de nuværende spillere i truppen.

Oskar Snorre mener ikke, at holdet på noget andet tidspunkt i løbet af hans tid i klubben, har stået bedre end det gør nu.

“Vi har fået en stor diversitet i vores spil sammenlignet med tidligere. Vi har fået Daniel og Lars’ taktiske idéer ind under huden og føler os mere tilpas i dem nu. Vi kan både sparke langt og vinde andenboldene. Vi kan også spille os ud af et pres med kortere afleveringer. Vi kan skabe chancer på forskellige måder. Det kunne vi ikke på samme måde for et år siden. Vi har forbedret os, og modstanderne ved ikke på samme måde, hvad de skal forvente af os,” siger Oskar Snorre.

 

Handler om stabilitet
Keeperen, der i lørdags holdt nullet for anden gang i sæsonen, er overbevist om, at han og holdkammeraterne nu kan sende Sønderjyske ud af Pokalen og selv avancere til fjerde runde.

“På vores bedste dage kan vi slå alle hold fra 1. division. Det handler bare om stabilitet. Hvis vi spillede til vores bedste i hver kamp, ville vi rykke op. Det handler om at få stabilitet og noget modenhed ind, men den del er heller ikke så nem. Slet ikke fordi vi har et meget ungt hold. Men når det kommer på plads, så er der lyse tider forude,” slutter Oskar Snorre.

Der er kampstart på Capelli Sport Stadion tirsdag d. 18. oktober klokken 18.00. Dørene åbner klokken 17.00. Bemærk, at der til pokalkampen gælder særlige billetregler for sæsonkortholdere og Fodboldpas-indehavere.

Billetter til kampen kan købes på hbkoge.eventii.dk.

HB Køge – Sønderjyske
Pokalen, 3. runde
Tirsdag d. 18. oktober, 18.00
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport