Snorres fantomredning: “Min intuition sagde, jeg skulle blive stående”

I lørdags opgør mod Nykøbing FC, hvor HB Køge vandt 1-0, stod Oskar Snorre en pragt kamp i målet og kronede indsatsen af med en vigtig redning få minutter før HB Køges mål. Han sætter nogle ord på sin egen præstation i lørdags:

“Jeg er glad for min præstation i lørdags. Det er trejde gang, at vi formår at holde nullet og trejde gang, at vi så også vinder kampen. Så det var dejligt at spille en god kamp, holde nullet og vinde kampen. Det var bare fantastisk og jeg var virkelig glad over, at jeg kunne hjælpe holdet med at holde målet rent”, siger Oskar Snorre og forsætter:

“Jeg er her i klubben for at holdet buret rent og bidrage til holdet med redninger. Det er dét, jeg er her for. Intet andet. Det er derfor, jeg spiller fodbold. Så det er en fantastisk følelse at stå med, når dommeren fløjter kampen af og vi har holdt modstanderen fra at score”.

Særlig har Oskar Snorre én vigtig redning, da han på fornem vis redder et chip fra Nykøbings Sebastian Koch, der var alene mod Snorre i målet. Snorre forklarer om sin redning:

“Jeg når ikke at tænke så meget. Det hele er lidt i et flow. Jeg ved, at Pierre Larsen holder ham presset, så lang tid han kan. Sebastian Koch får taget et godt træk og er i en god position til at skyde. Det er faktisk en god afslutning, men min intuition siger mig bare, at jeg skal forsøge at blive højt i målet så længe som muligt. Da han så går dybt i bolden, så er jeg allerede højt i målet og får svinget min højre arm op og jeg redder bolden. Det var en fed følelse, da jeg reddede det skud. Særligt fordi vi så kort efter går op og scorer det afgørende mål. Så betyder den redning bare lige dét ekstra.”

I følge Oskar Snorre skyldes hans redninger ikke blot talent eller held. Det skyldes tværtimod utallige timer på træningsbanen og hårdt arbejde.

“Det handler om at være god til træning, for så er du god i kamp. Så simpelt er det. Alt det jeg gør til kamp, hvor folk ser med, det gør jeg tusind gange på træningsbanen. Det handler ikke bare om talent, men hårdt arbejde på træningsbanen. Det er jo noget, jeg har trænet utallige gange, så jeg kan hive de redninger frem til kamp. Særligt mit samarbejde på træningsbanen med Heidi (Johansen, målmandstræner. red.) og de andre målmand i truppen presser os alle til at blive bedre. Så nøglen til min succes, men også holdets, er hvordan vi præsterer til træning i det daglige”, siger Oskar Snorre.

HB Køge har seks kampe tilbage inden vinterpausen i NordicBet Ligaen. Oskar Snorre håber derfor på, at HB Køge holder målet rent i de næste kampe og forsætter den positive udvikling, som holdet har været inde i.

“Jeg håber da, at vi får nogle flere clean sheets. For det har bare været tydeligt, at når vi holdet målet rent, så vinder vi jo kampene og jeg vil bare vinde. Hver gang. Det er det vigtigste for mig. Intet slår følelsen af en sejr og det er drivkraften for mig i det daglige. Jeg synes, at vi som hold har spillet godt de seneste kampe og er inde i en positiv udvikling. Så jeg håber, at det forsætter de næste kampe”, forklarer 22-årige Oskar Snore.

Du kan se Snorres bedste redninger fra kampen imod Nykøbing i videoen herunder.

 

 

Capelli Sport