Søren Storgaard: HB Køge i fin form

HB Køge er historien om en fodboldklub og et fællesskab i rigtig fin form.

Sådan lød det fra bestyrelsesformand Søren Storgaard, da HB Køge A/S tidligere i denne uge afholdt generalforsamling. Søren Storgaard foretog en overflyvning af klubbens mange aktiviteter, både de sportslige og de kommercielle.

”Vi høster lige nu frugterne af mange års hårdt arbejde. Vi bliver belønnet for store investeringer i infrastruktur, lounge, medarbejdere og målrettede satsninger,” lød konklusionen fra Søren Storgaard.

 

Barcelona, Arsenal og Hoffenheim

I sin beretning på generalforsamlingen glædede bestyrelsesformanden sig specielt over, at HB Køge sætter dagsordenen i kvindefodbold.

”Satsningen på kvindefodbold fortsætter med at overraske og begejstre. Det har været gaven, der bliver ved med at give. Ikke alene formåede holdet i 2021 at vinde det danske mesterskab, men kvalificerede sig også til det første gruppespil nogensinde i UEFA Women’s Champions League, hvor modstanderne var Barcelona, Arsenal og Hoffenheim. Køge, byens borgere, erhvervslivet og kommunen står bag holdet.”

Søren Storgaard er også optimistisk på vegne af klubbens mænd i NordicBet Ligaen, selv om det ikke lykkedes at komme med i slutspillet til Top-6.

”Vi skiftede ved sæsonstart 2021/22 trænerteamet og rekrutterede to højt profilerede tidligere landsholdspillere i skikkelse af Daniel Agger og Lars Jacobsen som henholdsvis Cheftræner og First Team Coach. Der arbejdes med en målsætning for oprykning til Superligaen indenfor tre sæsoner. Vi er fortrøstningsfulde. Potentialet skal nok blive forløst,” sagde Søren Storgaard.

 

50 nye sponsorer

På det kommercielle område peger pilen også opad:

”Sponsorsalg opnåede en mere end tilfredsstillende fremgang i 2021 med over 50 nye sponsorer i løbet af året, og ”Netværket” vokser i både popularitet og fremmøde. Der er konstant ros for aktiviteterne blandt sponsorerne, og det er helt klart afgørende at fortsætte det positive momentum.”

”Vi åbnede i 2021 dørene for vores nye loungefaciliteter i form af “Venue Køge.” Lokalerne har dannet rammen om mange pre-match arrangementer til glæde for vores partnere, og salg af events for virksomheder og fester for private på ikke-kampdage er ligeledes kommet godt fra start.”

HB Køges bestyrelsesformand tæller ned til, at Capelli Sport Stadion bliver taget til det næste niveau.

”Blandt mange store nyheder i 2021 var den største måske ‘historien’ om, at vi nu får udvidet og udbygget Køge Idrætspark, sådan at arenaen inden længe kan huse 6000 siddende tilskuere. Jeg synes, at det er på sin plads at rose politikerne for at understøtte den gode udvikling, HB Køge er inde i. Med et top-moderne stadion kan vi om føje år sætte flueben ud for det væsentligste hængeparti. Hvis vi vil lokke endnu flere tilskuere til bold, hvis vi vil øge vores indtægter og hvis vi vil være med, hvor tingene sker – ja, så skal vi have en arena på højt niveau. Og det får vi heldigvis nu.”

 

Støtte fra Capelli Sport

Årets resultat efter skat udviser et underskud på 2.680.000 kroner. Det skyldes blandt andet de massive sportslige investeringer, som klubbens majoritetsejer Capelli Sport har været med til at drive. Capelli Sports ejer George Altirs har tilkendegivet, at han også i fortsættelsen støtter klubben med de nødvendige midler for at kunne realisere strategien.

”Samarbejdet med den amerikanske sportstøjsproducent, Capelli Sport, er intensiveret yderligere for at fortsætte det positive momentum på alle parametre. Capelli Sport har tilført HB Køge yderligere ressourcer og har været en uvurderlig sparringspartner og støtte hele året. Det vil jeg gerne kvittere for her. Uden støtten og tilliden fra George Altirs og Capelli Sport kunne vi ikke tillade os at blive ved med at udvikle klubben og sigte så højt, som vi gør i de her år,” fastslog HB Køges bestyrelsesformand på generalforsamlingen.

Capelli Sport