Sommercamp for piger i uge 26

HB Køge inviterer til fodboldcamp for pigespillere i aldersgrupperne U10-U16 i sommerferien. For alle fodboldglade piger, der gerne vil blive dygtigere og samtidig have det sjovt, løber campen nærmere bestemt af stablen fra mandag til fredag i uge 26.

Alle dage fra klokken 9.00-14.00 står HB Køges dygtige ungdomstrænere klar til at træne intensivt med campens deltagere. Hver dag kommer til at bestå af tre træningspas: to om formiddagen og et om eftermiddagen. For markspillere vil der blive arbejdet med hurtigt fodarbejde, førsteberøringer, vendinger, driblinger, finter, pasninger, afslutninger, småspil og selvfølgelig spillet interne kampe – mens der for keepere også vil være dedikeret målmandstræning de fleste af campens dage. Det hele foregår i Køge Idrætspark på banerne ved siden af Capelli Sport Stadion.

Prisen for at deltage er 1500,- og tilmelding foregår via formularen nederst på siden her. Efter at have udfyldt formularen overføres beløbet til mobilepay-nummer 732709 med navnet på deltageren tilføjet i tekstfeltet. Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Keepere, der gerne vil deltage, bedes sende en mail til kt@hbkoge.dk om alder og niveau, så vores trænerteam kan skræddersy forløbet bedst muligt.

Vi glæder os til en håndfuld sjove og lærerige dage med masser af mål, grin og sol.

Capelli Sport