Sonne før Fredericia: “Vores fans giver et ekstra boost”

Når HB Køge på lørdag eftermiddag møder FC Fredericia i slutspillets tredje kamp, så er der stor sandsynlighed for at forsvarsspilleren Oliver Sonne vil være at finde på holdkortet. Backen har i foråret grebet chancen, og har været med fra start i HB Køges seneste syv kampe. Og den megen spilletid har haft god indflydelse på Sonnes udvikling.

“Det har betydet, at jeg har fået noget mod og endnu mere selvtillid. Vi har egentlig spillet nogle gode kampe, men har ikke lige fået resultaterne med. Men for mig personligt har spilletiden betydet, at der bliver stillet større krav til mig. Jeg skal præstere hver gang, og jeg er på ingen måde sikret på min position, så jeg skal levere hver gang jeg starter inde”, fortæller Oliver Sonne og fortsætter:

“Qva at jeg har fået flere minutter på banen har jeg også fået mere selvtillid. Jeg har udvilket mig og har fået modet til at gøre nogle ting som man normalt ikke gør fra første kamp. Det gør at jeg har kunnet hjælpe holdet offensivt og defensivt, hvilket jeg selvfølgelig er super glad for. Så jeg vil sige at det særligt er min tro på mig selv og egne evner, der har udviklet sig”.

HB Køge er trådt ind i top 6 slutspilet med et point i de første tre kampe. Oliver Sonne og holdkammeraterne ser dog fremad, og håber på en god præstation i lørdagens hjemmekamp mod Fredericia, hvor han også håber at tilskuerne kan være med til at give spillerne det sidste boost frem mod et godt resultat.

“Det er selvfølgelig klart, at i top 6 er der kun svære kampe. Det er gode hold vi møder. Vi skal præstere og spille bedre sammen som hold. Vi skal være bedre defensivt – vi lukker for mange mål ind, og vi scorer ikke nok mål. Vi skal finde noget energi frem, og tro på det vi gør”.

“Det er klart at fansene altid er til stor hjælp og giver et ekstra boost til spillerne. Både når det går godt, og når det ikke går så godt. De påvirker os meget, og det bliver rart at få dem på stadion og mærke noget energi fra dem, og forhåbentlig kan det være med til at give os det boost, vi mangler”.

1. Division

HB Køge – FC Fredericia

Lørdag den 24. april kl. 13.30

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport