Sonne: Skal dominere tidligt mod KFUM Roskilde

Tirsdag aften fortsætter pokaleventyret, når HB Køge skal i kamp mod KFUM Roskilde i Sydbank Pokalens anden runde. I første runde fik en række af de unge spillere i og omkring truppen muligheden for at vise sig frem, og det håber den talentfulde back Oliver Sonne også bliver tilfældet i morgen:

– Jeg håber, det bliver en kamp, hvor vi kommer ud tidligt og dominerer det. Gerne med en enkel basse eller to. Det gør det nemmere for os, hvis vi får vores eget spil i gang. Så det håber jeg og tror på,

–  Det er super fedt, at få muligheden i de her pokalkampe. For mit eget vedkommende må jeg også bare erkende, at jeg ikke har fået så spilletid – i NordicBet LIGAEN. Så på den måde er det fedt at komme ind og vise mig, samtidig med, at jeg kan få noget af min kampform tilbage,

– Jeg skal ind og bidrage med en masse energi og lyst til at spille fodbold. Jeg har siddet ude på bænken og trippet, så nu vil jeg gerne ud på banen og få løbet op og ned af den linje. Så det bliver så fedt at få lov til at vise mig frem, slutter Oliver Sonne.

Sydbank Pokalen

KFUM Roskilde – HB Køge

Tirsdag den 3. september kl. 17.15

Lillevang Idrætscenter

Capelli Sport