Spændende indlægsholdere venter for NETVÆRKET

NETVÆRKETs bestyrelse har i starten af året taget initiativ til at finde spændende indlægsholdere ved “3. tirsdag…” i hele 2021. Et tiltag der skal sikre endnu mere kvalitet ved det i forvejen populære fyraftensmøde. I januar måned blev “3. tirsdag…” holdt som et onlinemøde og det vil det igen blive i februar og så er håbet derefter, at der snart igen bliver åbnet op for at kunne mødes igen face-to-face.

HB Køge og NETVÆRKET kan nemlig nu løfte sløret for et spændende og interessante program med oplægsholderne ved det populære fyraftensmøde “3. tirsdag…”, og der er virkelig noget at se frem til i årets løb.

I februar er det Køge Kommunes borgmester Marie Stærke, der sammen med Allan Munch, direktør i Køge Kommune, der sætter fokus på erhvervsklimaet i Køge Kommune. Siden følger oplæg fra andre spændende personligheder, som fx René Nielsen, der udover at være metaltræner i HB Køge, lever et helt almindeligt liv med familie, arbejde, indkøb og havearbejde, selvom hans liv i 1991 blev ændret radikalt, da han mistede begge sine ben i en ulykke.

Der er også oplæg ved optimisten Henrik Mathiasen samt Martin Retov, der er tidligere fodboldspiller på topniveau i dansk og tysk fodbold, og nuværende 1. assistent i Brøndby IF.

Første halvår rundes af med oplæg fra Jesper Frigast Larsen, der frem til 2013 var OL-/Elitechef i Danmarks Idrætsforbund og chef de mission ved OL.

I andet halvår er der oplæg fra Brian Mikkelsen, der er adm. direktør i Dansk Erhverv og som tidligere har været både kultur-, justits-, økonomi- og erhvervsminister. Herefter følger et spændende oplæg fra Lars Jørgensen, der er tidligere dansk landsholdsspiller i håndbold og nuværende assistenttræner for det danske kvindelandshold.

I november måned er det sportsjournalisten Morten Ankerdal, der er årets sidste oplægsholder ved fyraftensmøderne “3. tirsdag…”. Morten Ankerdal besidder en stor viden om både almindelige samfundsforhold og sport i det hele taget, hvilket kommer til udtryk uanset, om han skal stå i spidsen for et Tour de France-studie, kommentere Vinter-OL eller lede slagets gang som vært på Go’ aften Danmark.

Indlæg ved “3. tirsdag…” i 2021:


16. februar // Marie Stærke og Allan Munck (online)
Erhvervsklimaet i Køge Kommune

16. marts // René Nielsen
Halv mand – helt menneske

20. april // Henrik Mathiasen
Gør dit gode liv bedre

18. maj // Martin Retov
Køgedrengen med det store talent

15. juni // Jesper Frigast Larsen
Olympiske lærestreger

21. september // Brian Mikkelsen
Skal være det bedste sted at drive virksomhed i

19. oktober // Lars Jørgensen
Vinderkultur i verdensklasse

16. november // Morten Ankerdal
Bliv en vinder – blandt vinderne

Har du lyst til at vide mere om NETVÆRKET der står bag HB Køge, så kontakt HB Køges salgsansvarlig Andreas Simonsen på AS@HBKoge.dk

Capelli Sport