Spændende lokalopgør mod Næstved

Nu skal vi endelig i kamp igen her på Capelli Sport Stadion. Det er mere end 14 dage siden vores seneste kamp i NordicBet LIGAEN, og det er vores første hjemmekamp siden den flotte 3-1-sejr over Fremad Amager den 25. august.

I den mellemliggende periode har vi spillet os videre til 3. runde af Sydbank Pokalen, men vi har også haft god mulighed for at træne godt og gå mere i dybden end når kampene ligger som perler på en snor.

Siden sidst er transfervinduet lukket ned, og for vores vedkommende forløb de sidste dage uden aktivitet. Eneste ændring i truppen var, at vi sagde farvel til Fredrick Opoku, der fik lov at drage videre i karrieren i jagten på spilletid.

Der var ellers interesse for flere af vores spillere, men ingen bud matchede vores krav, og derfor er vi meget tilfredse med at kunne holde sammen på truppen, og konklusionen er, at vi står med en stærkere og bredere trup end vi gjorde, da sidste sæson sluttede.

I dag har vi Næstved på besøg i et rigtigt lokalopgør. Vi har tidligere spillet mange spændende kampe mod hinanden, og det bliver formentlig også tilfældet i dag. Næstved har henover sommeren gennemgået en udvikling med stor udskiftning i spillertruppen og i trænerstaben, og hvor mange udenlandske spillere og en udenlandsk træner er hentet ind. Vi har derfor brugt god tid på at scoute og analysere ”Det nye Næstved”, og vi føler os klar til kamp og tror på, at vi kan tage de tre point. Det kræver dog som altid, at vi arbejder hårdt og rammer vores niveau.

Velkommen til tilskuere, dommere og til vores gæster fra Næstved.

Vel mødt og god kamp!

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge – Næstved

Søndag den 15. september kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport