Spændt Chang før sæsonåbner: “Vi føler os klar”

Lørdag d. 26. august går det løs igen.

Efter en lang sommerpause, er HB Køges kvinder endelig klar til at skyde en ny og spændende sæson i gang igen. De forsvarende danske mestre starter deres titelforsvar på udebane imod FC Thy-Thisted Q. For Samantha Chang kan sæsonåbneren imod Thy-Thisted samtidig også blive hendes officielle debut for svanerne, hvorfor hun også er ekstra spændt på morgendagens kamp.

“Vi er alle enormt spændte på at tage hul på denne sæson. Jeg selv glæder mig utroligt meget til at komme ud på banen, spille med mine talentfulde holdkammerater og prøve kræfter med den danske liga. Vi er et forholdsvis nyt hold, men jeg må sige, at jeg virkelig er begejstret for opstarten indtil videre. Jeg synes virkelig, at vi har fået bygget noget helt specielt op, og jeg føler mig allerede hjemme – både på og udenfor banen,” fortæller den canadiske midtbanespiller og fortsætter om hendes nye hold.

“Der er naturligvis stadig aspekter, som vi stadig arbejder på at forbedre, men sådan skal det også være – vi skal blive ved med at udvikle os og stræbe efter at blive bedre. Hver testkamp har bragt forskellige udfordringer, men det har været virkelig fedt at arbejde sammen om at løse dem, og jeg synes også, at vi er kommet rigtig godt i mål med de ting, som vi har arbejdet på fra den ene kamp til den anden. Vi føler os derfor også klar til at tage hul på sæsonen nu” lyder det fra Samantha Chang.

Den 23-årige canadier har også store ambitioner på egne vegne.

“Individuelt set glæder jeg mig bare til for alvor at starte min nye rejse med HB Køge. Jeg håber på, at mine individuelle evner kan skinne igennem, men vigtigst af alt, så håber jeg på at kunne hjælpe mit hold og bidrage med en masse hårdt arbejde. Og så håber jeg naturligvis på, at vi kan vinde en masse kampe og hive så mange point hjem som overhovedet muligt” slutter Chang.

Der er kick-off på Sparekassen Thy Arena klokken 14.00.
Kampen vises desuden på Viaplay.

 

 

 

Capelli Sport